Bayrakoglu69 Eloo şimdi baktım da senin kesede benimkine benziyor canım o yüzden erkek olma ihtimali var benimki erkek çünkü 😇💙👶🏻 Kızda keseler daha yuvarlak oluyor 😇
Eloo Bayrakoglu69 genelde tahminler hep kızdan yana geldi canım hayırlı inş bende hamile kaldığımdan beri iki rüya gördüm ikisindede bir erkek çocuğu emzirdiğimi gördüm dierindede erkek çocukla ilgilendiğimi gördüm bakalım artık rabbim sağlıklı salih evlat nasip etsin ☺️
Guguk Eloo oy maşallah annesi ya çok tatlı açıldı bu. Benim huriye teorim var tamamen atmasyon diğerleri gibi tıpkı 😃 Bak görünce de kız hissettim
Bayrakoglu69 https://eksiup.com/p/h2247511i76k Bakın link attım benimki erkek hatta dikkat ederseniz pipisi bile belli oluyor 😇😇👶🏻💙
Guguk Bayrakoglu69 canım kız da da erkekte de o haftalarda bacak aralarında çıkıntı oluyor doktorlar da o yüzden yanılırız tahmin etmeyelim diyo. Yani pipi saydığın şey bildiğin pipi olmayabiliyor. Senin ki kesinleşmişse bilemem ama
Bayrakoglu69 Guguk doktor %90 dedi ama bende inanamadım çünkü içimde hala kız olacak hissi var o yüzden tam 16. Haftada tekrar gidicem 💙🙏