71_71 Kızlar siz biseyler almaya başladınız mı neler aldınız aldıklarınızı yazın ilk bebeğim neler almam gerektiğini biliyim
Hamd_olsun 71_71 bende çok şükür 18+3 oldum bizde birşeyler aldık bakalım, hayırla sağlıkla gelsinler
Cigdem0707 Ben de 18+1im ama bebiş önden gidiyor.Ben bakmaya gezmeye başladım.Öncelikle arabamızı aldık.Kraft fit2 aldim ben travel sistem Ilk onu beğenmiştim.Müslin bez,battaniye ,bodyler aldım.Hastane çıkışı alacağım.Kendime lohusa geceliği aldım.Her şey çok pahalı son günlere bırakınca ben toptan yapamam diye alıyorum.Lohusa şerbetliğimi aldım.Emzirme sütyeni,atleti,iç camasir aldim.Sağma makinesi arkadaşim verdi o bile çok pahalı philips 500 lira.Öyle yani canim
Asd92 Cigdem0707 ya nasıl 18+1 demek 19. Haftanın ilk gününe girmek demek değil mi? Yani 18 bitmiş 19un ilk günü değil mi? Yoksa ben mi yanlış anladım
Cigdem0707 71_71Valla yazilanlardan aldığim kadariyla çok var.Bencede başlayin. Parça parça anca alırizz
Cigdem0707 Asd92 evet dolu dolu 18 haftalığım.18 bitmiş 19.haftadan gün almisim.Yas gibi düşunun.Yani soranlara 18 im diyorum
SuleDoruk Bende 18+3 oldum. Daha hiçbir şey almadım 😑 bugün doktora gideceğim. %100 erkek derse başlarım artık ufaktan