Gullcha Kizlaaar beklemek ne zormuş yumurtlamamin ustunden yeni 3 gun gecti 4 ekimdeydi sabirsizlandim şayet bi belirti yaşayacak olursam ne kadar sürüyor bu sürec ne zamandan sonra beklemeliyim adete benzer belirtiler 😁
Deletedmom3 Gullcha adetten 5 gün once predictor early ile ogrendim ama oncesinde surekli vucut isimi olcen biriyim ve yumurtlamadan sonra vucut isim yarim derece artti orada anladim hamile oldugumu
Mihribanyldrm Gullcha ben adetten 1 gün önce öğrendim. Belirtiside göğüslerim çok acıyodu aynı adet olacakmış gibi bide kasık ağrısı vardı yine oda adet olacakmış gibiydi 🤗
Gullcha Mihribanyldrm belirtilerin ne zaman olusmaya başladi canim adetten kac gun once hissetmeye basladin
Deletedmom3 Gullcha belki olabilir canim yani şöyle soyleyeyim benim kollarimin ust tarafi yaz kis soguk olur o hafta esim cok sicak kollarin falan demisti bi dinle bakalim kendini
Mihribanyldrm Gullcha Adetime 1hafta kala falan başladı acısı göğüs ve kasıkların bendr şüpelendim bu kadar şiddetli ağrımazdı çünkü 1 gün kalada test yaptım çıkmıştı Rabbim inşallah seninde gönlüne göre verir 🙏🏼🙂
Gullcha Deletedmom3 valla canim ben alnima dokununca yanaklarima falan bir sicaklik hissediyorum ama ara sira surekli bir sicaklik yok bana mi oyle geliyor acaba bide bende hic gogus ucu agrisi yok ya sadece goguslerim sisti o kadar 😃
Deletedmom3 Gullcha gogus ucu agrisi bende sonradan oldu ilk belirti sayilabilecek bisey yoktu hic bende