Ayra020 Kızlar iyi akşamlar 7 haftalık hamileyim sabah çok koyu kahverengi lekenin geldiğini gördüm hemen doktora gittim bundan daha öncesi de bir düşük yaptım o yüzden korkularım endişelerim çok fazla doktor progestan verdi yukarıdan bakıldığın da kalp atışlarını alamadık ama alttan bakınca çok şükür oluşmuş ve attığını ritmini gördük ped taktım şimdi yine baktım gelmiş başına gelen var mı 😓
Mutlulu Ayra020 canım çok koyu gelmemişti lekelenme olmuştu ilk haftalarda sonra 25.haftada ufak bi lekelenme olmuştu bi hafta progestan tablet kullandım .tavsiyem bol bol dinlenmelisin umarım sağlıkla tutunur bebeğiniz
mommyciks Ayra020 iki düşüğüm var korkunu çok iyi anlıyorum mümkün oldugunca dinlenmeye çalış ayaklarını yüksekte tutarak ilaçlarını düzenli kullan ve en önemlisi pozitif olun Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Meinwunder Ayra020 bende de olmuştu. Progestan kullandım 2 hafta. Doktor sonra herşey yolunda diyince bıraktık ilacı. Şimdi 32. Haftadayız. Pozitif düşün. Ama geçmezse kesin tekrar gitmeni tavsiye ederim. Benim 2 gün olmuştu ara ara sadece.
Ayra020 mommyciks inşallah kuzum tüm hamile annelerimiz için yavrularımız için dualarımızı esirgemeyelim Allah razı olsun 😓🙏🏼