Minikaslanim Merhabalar, kasımda doğumum olacak inşallah. Süt sağma için göğüs pompası alacağım. Elektrikli mi, manuel mi almalıyım. Ve önereceğiniz marka varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen.
Real Minikaslanim elle sağmak zor birazda acı verdi .elektriklinin bı farkı varmı bilmiyorum yazan olur mutlaka
DilekH Minikaslanim en güzeli elektrikli manuel çok yorucu Ya avent ya da lansinoh al asla pişman olmazsın
Kumsalinannesii Minikaslanim canım belki gerek kalmaz şimdilik Manual al lazım olursa düşünürsün. Belki sütun olur hiç ihtiyaç duymazsın bende alalım demiştim eşim gerek olursa hemen gider alırım demişti iyikide almadım 😉
Badevehande Ben manuel aldım ama kullanmadım daha Doğum yapmadım Kasım’da doğuracağım bir kere göğüs ucumu düzgün yerleştirip bastım agrı yapmadı kuvvetli çekti hemen süt geldi wee baby markası aldım 😊
Rneslihan Ben lansinoh elektrikli aldım . Çalışan olduğum için ve Manuel olanlar yorduğu için elektrikli tercih ettim . Daha Doğum yapmadım o yüzden kullanmadım. Hem elektrikle hem de pille çalışabiliyor
Minikaslanim Çok teşekkür ederim kızlar. Doğumdan sonra çalışacağım için lazım olur diye düşünüyorum.