Belindaa Erken doğum riskim var doktor bugun progestanı vajinal fitil olarak kullanmamı istedi hiçbir şekilde yapamıyorum canım çok yanıyor ittiremiyorum da nasıl yapılıyor nasıl yaptınız kızlar kullanan varmı aranızda???
260818 Belindaa bende yapamadım en başta benimde canım yandı ama çok afedersin parmağınla itebildiğin kadar ileri itmen gerekiyor her kullanmamda biraz biraz ileri iterek alıştım çok şükür
Beybitooo Belindaa bende kullanıyorum ama ağızdan da fitil olarakta alabilirsin dedi sanki fitil olarak koyunca olmuyormus gibi hissediyorum ilac olarak kullanıyorum böyle etkili olmuyor mu acaba bende bekleyim burda 🙄
Rabia5541 Belindaa ağızdan alınca bol uyku kafa yapıyor baş dönmesi Daha kötü yani ben çok kolay kullandım uzandım koydum işaret parmağımla sonuna kadar ittirdim acımadı da kalkmadım hemen akmasın diye uzandım 25 dk öyle
260818 Belindaa olur olur az az ileri it zaten vajinanın içinde ıslaklık olduğu için kolay kayıyor ileri ilk içeri sokmak mesele onu😂
Belindaa 260818 oldu sanırım biraz itip bıraktım kimisi parmağını ittir sonuna kadar diyor olmuş mudur acaba 😄🤦♀️
Ask_H Sweetblonde88 gece yatmadan almalı bende kullanıorm gün de 2 defa birini vajinal birinide içiorm gece yatmadan
Beybitooo Belindaa yok o oluyor aldığını alıyormuş rahim gerisini beyaz bi şekilde atıyor akıntı da fazlalaşıyor
Belindaa Rabia5541 ben koyduktan sonra 1 saat ayaklarımı kaldırıp uzandım ona rağmen krem gibi geri geldi ama normalmiş diyo arkadaşlar umarım işe yarar 🤷♀️
Rabia5541 Belindaa yok canım benimde krem gibi akıyordu sordum doktoruma 25-30 yatıyorum ama yinede krem gibi alıyor dedim oda rahim alacağını alıyor gerisini atıyor normal demişti
Zeynepegee Bende kullanıyorum gece yatarken bende idrara her gttimde beyaz beyaz geliyor inşallah ise yarıyor dur
Belindaa orgucuanne teşekkür ederim. Erken doğum riskimin herhangi bir sebebi yokmuş bazen böyle durumlar olabiliyormuş kasılmalar erken başlıyor, rahim ağzı kısalıyor sancı vs. Bunu durdurmaya çalışıyoruz haftamız henüz çok küçük 😔
BamBi Belindaa canim adet oldugunda hic tampon kulanmadinmi? Onun gibi atiyorsun icine. Kii saten bu ilac kücük bise bende kullaniyorum suya tut islansin öyle ittir iceri hemen jayganlasiyor daha kolay