hatcekbra Kızlar şimdi detaylı ultrasondan geldim. 21 haftalık hamileyim ama doktorlar bebek çok büyük duruyor başı 24 bence adet tarihini yanlış biliyorsun dediler. Başka doktora gittik o normal dedi. Kilosu 530 gram ona da kimisi normal dedi kimi çok fazla dedi. Doktor değiştireceğim ama sizin bebekler nasıldı o zamanlar. Kıyaslamak için değil ama kafama takıldı.
Deletedmom6 hatcekbra Bence doktor değiştir canım çünkü bu kilo gayet iyi bende 22 hagtada gittim yanlış hatırlamıyorsam 480 di
Fusel_yem hatcekbra Ben henüz ayrıntılı ultrasona girmedim 20 haftalık hamileyim haftaya Pazartesi gireceğim nasipse ama bu gün normal kontrolüm vardı 340 gram 14 cm dedi gayet normal bir sıkıntı yok çok şükür sen bence doktorunu değiştir
hatcekbra Deletedmom6 herkesin bir olmaz tabi ama anlamadım ben kimi diyor 300-400 arası normal kimi diyor çok fazla :/ anladım canım çok sağol
Deletedmom6 hatcekbra Yok ya korkma dediğim gibi benim ki 480 grm dı belki sizin ki bi tık fazla olabilit hafta sı onde gidebilir ama bu da sorun teşkil etmez b
hatcekbra Fusel_yem anladım canım Çok sağol bana da normal 400-500 dedi seninki fazla dedi çok da değil ama insanın kafası karışıyor