Sedef-345 Minedy :) ben ama hep hissettim 40 o görmem daha erken olur diye. Artık dayanamıyordum çok yoruluyordum olsun istiyordum :)) oldu . İnşlh güzel bi hikayen olur okuruz 🙏
Arendeniz Tubauz1 Epiduralle Doğum yaptım başta ıkınmakta zorlandım ama doktor sen ıkınmıyorsun bağırıyorsun diyince gaza geldim somlara doğru bi ıkındım dikişsiz doğurdum 😁
Slinn Kızlar tamam korkuyoruz ama herkesin yaşadığı doğum hikayesi farklı ve eminim kimseninki de toz pembe değildir canından can ayrılıyor kolay mı ana olmak. Güçlü kadınlarız biz herşeyin üstesinden gelebiliriz çoğumuzun ilk doğumu başımıza ne gelicek bilmiyoruz. Herşeye hazırlıklı olmak amacıyla böyle doğum hikayeleri de okumak lazım sanırım. Sabah okudum bi bayan sezeryan olmuş uyuşmadan kesmeye başlamışlar. Normal olsak ayrı dert sezeryan olsak ayrı dert. İlla ki bir gün allah bize de nasip edicek doğumu bu çocuk bi şekilde çıkacak😄kasmayın kendinizi ama acı çekeceğiz illa ki bunun da bilincinde olalım o an bebeğimizi kucağımıza alana kadar herşey. Gözünüzü korkutmayın akışına bırakın. O acıları çekmek için bile nelerimi vermezdim diyen evlat sahibi olamayan bir çok kadın vardır eminim. Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin allah
Tubauz1 Evet herkesin hikayesi başka güzel şeyler yazıp sanki hiç canın yanmıyacak gibi hilaye yazmayıda bilirdim ama neyle karşılaşacağınızı bilerek doğuma girmek inanın çok daha iyi kendinizi ona göre daha sert kolullara hazırlayın ki daha güçlü olun benim doğumum epiduralsiz oldu anlatmaya çalıştığım kendinizi epiduralsiz olmaya zorlamayın sadece ıkınmayı güzel yapın iş ıkınmayı doğru yapmakta ve kafası çıktığında bebeğin asla poponuzu yerden kaldırmayın ayrıca epidural sonrası ne baş ağrısı nede bel ağrısı oluyor korkmayın eğer epidural yaptırma imkanınız yoksada korkmayın sancı çekmek doğumdan daha uzun sürdüğü için o sancıları çeken hüçlü kadınlar doğumda üç ıkınmayla zaten bebeklerine kavuşurlar.Epidural olup doğumda epidural verilmediği durumlar zor oluyor çünkü o sancıları çekmemiş ve birden doğum acısıyla karşılaşmış oluyorsun
Reparista Sedef-345 aynı şekilde benim yapabileceğimi de kimse düşünmüyordu hep alternatif sezaryen söylediler Tabi sağlığın önemli en doğru kararı kendin için sen verirsin ❤️
Reparista ezoterik teşekkürler canım darısı sana olsun Anestezi doktorumuz çok iyiydi çok ilgilendi sağolsun Yine yapamayacağını düşündüğün anda veya çok zorlandığında spinal anesteziye dönülebiliyor sezaryen için aklında olsun bu da