BusratalhA Hamileyken madecasol kullanan var mi? Sivilcr ve izlerine dogru kullanmda etkili oldugu soyleniyor bilgisi olan var mi? Birde rochcell adlı krem var ama pahali instagramda denk geldim fakat guvenemiyorm ama bu kremin biraz cilt tonu dengeleme renk acma gbi ozllikleride var bilgisi olan ?
Deletedmom6 BusratalhA Madecasol bende var kullandım ama işe yaramadı şuan kullanmıyorum ama hastaneye gitmiştim doktor bana Akela gibi bir krem verdi çök faydasını gördüm ama yine de madecasolu kullan dene derim çünkü herkesin cildi bir olmayabilir
Gumus BusratalhA ben kullanıyorum çok da faydasını gördüm kolumdaki yanik iziniyok etti resmen ayrıca yüze de parlaklık veriyor✔
Yasemin345 BusratalhA güzel Bi krem Bi yıla yakındır kullanıyorum Bi zararı da yok bence birde yüze parlaklık veriyor canlandırıyor peeling yap ardından kullan çok iyi geliyor
Hilaldenerieser BusratalhA Madacassolu kullanıyorum yaklaşık bir aydır, özellikle gece sürüyorum. Doktorum sürebilirsin bir sakınca yok dedi ve her gece düzenli sürdüğüm icin renk tonumu açtı güneş lekelerimi giderdi gayet memnunum tavsiye ederim 😊
Mlsldy Madecasol u haftada bir yüzüme uyguluyorum çok fazla kullanmamaya çalışıyorum tüylenme yaptığını okumuştum
35ebruada BusratalhA Ben kullanıyorum canım memnunum zararını görmedim düzenli kullanıp sivilcelere ellenmediği taktirde işe yarıyor gerçekten
minik_mucize kremi arastırmıştım Lekelerw cok iyi geldigini biliyorum ama kortizon bulunuyormuş galiba içinde bu yüzden haftada en fazla ıkı kere uygulamak gerekiyormuş ve gece sürmen gerekiyormuş