Ulku12 Merhabalar herkeze biz 28 haftalık olduk bugün kontrolumuz vardı doğum pozisyonu almışız birde baskı yapmaya başlamışız sizde durumlar nedir bebeğiniz kaçıncı haftada doğum pozisyonuna geçti daha önceden doğum yapan arkadaşlar erken doğum pozısyonuna geçen bebekler erken mi gelir
CerenAkbulut Ulku12 benimki 33’te geçti, aynı soruyu sorduğumda doktorum erken doğum riski oluşturmaz dedi. 20. haftadan itibaren başaşağı duran bebekler varmış. Gönlünüzü ferah tutun, yinede çantanız falan hazır dursun bir kenarda 🙏🏻
MrsAkkurt Bende aynı sorunu yaşadım canım 24 haftalık falandık baş aşağı duruyordu baskı yapiyordu doktorum normal bu zamanlarda dedi ve sonra zaten bidaha geri döndü ayakları aşağı geldi bir süre öyle devam etti sonra tekrar baş aşağı döndü tekrar ayakları aşağı geldi falan şuan 34+5 olduk baş aşağı duruyor yani sürekli pozisyon değiştirip baskı uygulayabilir çünkü yeri daralıyor büyüdükçe dedi bana doktorum Ulku12
Eslina Ulku12 canım 25 haftadan beri doğum pozisyonundayız doktorumda bebek biraz aşağıda dedi ama hiç erken doğum demedi bazen okadar sancılı günler geçiriyorumki korkuyorum doğacak diye 33. Haftaya kadar geldik bu şekilde ama yaklaşık 3 gündür yoğun bir akıntı ve. Rengi çok koyu kıremsi bir kıvamda ve aşırı derecede kasılmalarım oluyor bebeğimin hareketlerinden çok kasılmalarını hissediyorum
defne55 Ulku12 29 haftada geçmişti canım doğum pozisyonuna 34 olduk hala değişmedi inşallah ters dönmez
Ulku12 CerenAkbulut evet pozisyona erkende geçebiliyormuş ama benim bebeğim biraz sabırsız sanırım baskıda yapıyormuş doktor o yüzden ilaç verdi rahmi rahatlatmak için
El_mu Benimki 32 de almıştı ama o zaman bile doktor daha çok döner dedi erken doğumla alakası yok bence daha yeri geniş o döner daha ben sonrasında 37 de mi ne gıttım kana inmiş dedi bugun 38 olduk bakalım
Ulku12 MrsAkkurt ay inşallah ya çok korktum doktor baskı yapıyor ilaç veriyim diyince bir gün önceside şehir dışına gitmiştik sanki doğrucakmışım gibi kötü oldum o kadar baskı yaptı
Ulku12 Eslina sanırım doğum yaklaştığı zaman dediklerinlerin yaşanıyor ama inşallah sağlıklı gelir canım küvezde kalmaz benim tek korktuğum küvezde kalması direk kucağına alamamak çok kötü allah kimseye yaşatmasın
MrsAkkurt Ulku12 Bizim küçük beyde yapıyor o baskıyı kuzum bende korkuyorum ama doktorum erken doğum riskin yok diyor oyuzden birazda rahatım çok şükür
Eslina Ulku12 benimde tek korkum bu kızımda 37 haftalık doğmuştu ama öyle çok sancılı değildi çok rahat bir gebelik yaşamıştım bunda çok ağrım oluyor sabahtan beri kasılmaktan benim her yerim ağrıyor
Ulku12 MrsAkkurt su gibi akıntın geliyor mu canım benim bu sıralar su gibi akıntım var kokusuz iç çamasırımdada hiç leke bırakmıyor kuruyunca