Ceylan35 Kızlar 11 haftalık bebeyim gebeligimi gec öğrendim düzensiz regliden dolayı ve ben bugün rutin kan tahlili yaptim sağlık ocağında hepatit b pozitif çıktı daha once boyle bi durumum yoktu hamilelikte rastlayan varmi bilgisi olan varmi acikcasi
masalsii Ceylan35 Yanlışhatırlamıyorsam zaten o pozitif cıkıyordu direnç var anlamında aklımda öyle kalmış ama internete yazın orda çıkar
ynale Ceylan35 yüksek ihtimal karıştırıyorsunuz. Anti HBC - Anti HBS pozitif mi yazıyor ? tam olarak yazabilir misiniz ?
ynale ynale çünkü sonucun bazıları daha önce hepatit geçirmiş, bağışıklık kazandığınızı gösterir. o yüzden pozitif yazar. yanlış değerlendirme yapmamak için tam olarak yazmanız lazım.
ynale Ceylan35 bu daha önce geçirmişsiniz, bağışıklığınız var demek. şuan aktif hepatit taşımıyorsunzu yani :)
ynale Ceylan35 hatta şöyle bir link atayım oradan kendiniz de okuyun ; http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/anti-hbs-nedir-anti-hbs-degerleri-nasil-olmalidir-41257105 Anti HBs testinin pozitif değer göstermesi kişinin Hepatit B’ye karşı bağışıklığı olduğunu gösterir. muhtemelen aşılanmışsınız haberiniz yok ya da bebekken geçirmiş olabilirsiniz. şuan aktif bir hepatit rahatsızlığınız yok korkmayın.
Ceylan35 Çok cok teşekkür ederim çarşamba günü doktor randevum ozamana kadar kendimi yiyip bitiricektim Allah razı olsun icime su serptiniz
ynale Ceylan35 rica ederim, iyi olmuş o halde konu açtığınız bende şansa denk geldim. bende de pozitif bu değer merak etmeyin :) Cümlemizden razı olsun, görüşmek üzere.