Tgbh2810
Arkadaşlar merhaba.Gebeliğimin 30. Haftasona girdim. Sağlık ocağında rutin kan tahlillerimi yaptırdım. Doktor tüm değerlerin normal olduğunu fakat enfeksiyon olduğunu söyledi. İdrarda yanma ağrı vs bişey hissetmiyordum ve bol su tüketiyorum.ASO ve CRP değerim yüksekmiş.Hemen doktoruna söyle tekrardan kan tahliliyle bakılsın düşmediyse tedavini uygulasın dedi. Kendi doktoruma gidip sonuçları gösterdiğimde hafif bir enfeksiyon olduğunu fakat endişe etmememi bol su tüketmemi söyledi. Tabi bende her anne adayı gibi yinede kafamda kurup duruyorum bir şey olurmu diye 😔🙏🏻 Bu bahsettiğim değerleri yüksek çıkan varmı ?
Yslvi
Merhaba aynı olayı bende yaşıyorum şuanda bende 30. Haftadayım benimde sadece lökosit değerim yüksek çıktı yanma vs bende de yok doktor banada nitrit ve proteinin normal çıkmış sadece su iç yanma olursa ilaç yazarız dedi ama daha önce başka bi doktora gitmiştim doktor tahlil yapmadan ultrasonda enfeksiyon olduğunu gördü üromisin verdi bana ben tahlil yapmadan tanı koydu diye içmedim bi süre daha sonra tahlilde çıkınca bide kafa karışıklığı yaşadım forumda da çok oludum arşatırdım içtim ilacı bende sadec bir içimlik diye halada tatmin olamadım konu hakkında ama 😔