Bahar2 Karamelek- hep iyiyi çağır aklına kötü şeyler getirme arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🍀❤️
Karamelek- Deletedmom6 anladım canm zor bir durum ama sen sebebi biliyorsun en azından. Ben 1 yıldır neden diye diye kafayı yemek üzereyim 🙇
Deletedmom6 Osmanlivatanim Ben almadım canım daha doğrusu düşünmüyorum çalışan bir anne isen al bence
sevval55 Osmanlivatanim canım emzirme aralarında göğüsünde süt birikebiliyor ve anneyi rahatsız ediyor ben o şekildede sağıp kenara koymayı dusunuyorum birde hemen sütüm gelmezse süt gelsin diye. Dısarı cıkarken sağıp anneme bırakmak icin vb istiyorum elektrikli alıcam çift baslıklı
filiz08 Deletedmom6 bu üçüncü hamileliğim en çok 63 ü görddüm kilo olarak.Bunu hava atmak için söylemiyorum çok zorlandım 53 cm ve 3,900 bi çocuk doğurdum.38. Haftaya nasıl geldiğimi ben biliyorum yürümekte bile zorlanıyordum
Ilknur_emin Natlus kuzum görev nedeniyle mardindeyim alışveriş yapacak yer bulamadım yoksa başlıcaktim şimdide ailemin yanına Ankara'ya gidicem o zaman alayım.herseyi dedim
Akademisyenanne Deletedmom6 27+1’iz eksigimiz kalmadi cok sukur. İsimli hastane cikis seti, kapi susu, tac vs. siparisini verdik. Onlari bekliyorum😊 bizim dogum 5 ocak gozuktugu icin daha lohusa pijamasi almadm. Onun haricinde herseyimizi aldik🤗
Deletedmom6 Akademisyenanne Oh çok iyi vende hastane çıkışını kapı süsü yastık fln isimli yaptıracam ama ortada hala isim yok😏