Fidannazim Nezihanes canim senide yoruyorum ama daflonu gunde kaç kes kullaniyosun??? Kac tablet kullaniyosun???😪
Fidannazim Nezihanes beraber derken?? 2 dane tableti ayni saatde berabermi iciyosun anlamindami??? Nezihanes
Meteannesi Ya ben ilk hamileligimde yasayan zorlamaktan kabizliktan cogalan zorladikca ilk sisen sonra disari dogru etlenen bi bagsurum var ben hamilelikte bagsur acisi cekmedim ama surekli kabizdim sonrasinda mahvoldum ben cok sey yasadim gunlerce agladim dogumdan sonra daha kotu oldum lutfen beni dinleyin ben yasadim siz yasamayin kuru seyler yemeyin hep sivi seyler tuketin cok kabiz olursaniz doktorunuza soleyin hamilelikte kulanabileceginiz bisey varsa ilac faln kulanin sakina zorlamayin baharatli yemeyin normal dogumda cogaltiyo diyorlar bende normal yaptim ama ben dogumdan sonra hep kuru seyler yedim sonradan farketim ama is isten gecmisti yirtilma oldu kanamalar acidan oturamamalar anlatamam 15 gunluktum doktora gittim bisey veremediler emziriyorum die en son artik yalvar yakar bi doktora nolur bana yardim edin diyerek gittim bana idrar yumusatan bi ilac agri kesici krem ve emla krem varya bide ondan al az az sur kremleri karistir dedi tabi ben gec akilandim sivi sulu yemekler yedim ve ole gecti ama hala var bisey olcak die arada cok korkarim ozur dilerim korkutmak istemedim hic birinizi ama benim cektiklerimi cekmeyin cok zordu cok aglamistim hamd olsun simdi iyiyim ikinci hamileligim bunda cok dikkat edicem kabizlik yasamam insalllah rabbim hepinize yardim etsin insalah
Melisa59 Fidannazim Fidannazim otururken veya uyurken canımı acıtmıyo sadece kaşınıyo bide wc de yıkarken acıyo