Nurane001 Merhabalar benim icin zaman qecmiyor sanki 21 hafta kecmisik.kimlerde ne kimi deyisiklikler var nasil bebisder hiss ediyiormusunuz.
Busraae Nurane001 bende 22+6dayım bugün kilomda cok bi degisiklik hissetmiyorum bu zamana kadar 3 kilo almısım toplam. Bebege gelince hareketlerini bu aralar cok hissediyorum hatta dısardan baktıgında bile görülebiliyor hareketleri 😊
Nurane001 Ilknur_emin bendede.20 3 gunlik .evet bende cok az hiss ediyorim neden acaba. .sag salim qucagimiza almayi Rabbbim nasib etsin
Adanur Bel ve sırt ağrılarınız var mı canım. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi alıyorum günde 1 tane ama hiçbi şekilde kurtulamıyorum bu agrıdan. Sizlerdede varsa nasıl çözümler buldunz
Adanur H_minsna benim cok fena ya. Günde bir tane içiyordum doktorum rahatlatmazsa 2 tane iç ddi. Cok illet bişey uyutmuyo bile
2cocukluanne Bende 21 haftalığım artık iş göremeZ oldm kızlar hemen heryerim agrıo . Bir hafta öncesi koşarak iş görüyodum aniden agırlaştım 😅
ballicoreklerim Bende 21 haftalığın ikizlerim olacak nasipse iyim hanımlar ben şükür başlamadı ağırlarım magnezyum verdi ama bi hafta içebildim igrenc bisey hap versiyonu yok mu diye soracağım kontrolde biraz ayaklarım şiş ebe ödem dedi tansiyonum da 13 7 çıkıyor yüksek mi Ya ebe durmadan yüksek yüksek diyor 🙄😔😔
Minikmucizem_ ballicoreklerim kullandigin magnezyumun adi ne? Bende magnorm kullaniyodum portakalli tadi gayet guzel fanta gbi doktoruna soylebilirisn vermrsi icin icmesi gayet rahat
Nurane001 Arkadaslar 1saatlig yol arabayla cika bilirmiyim .cok korkuyorumda 5 ay olduk sukurler olsun.bilmiyorum gide bilirmiyim nereyse