nemesis 5 +2 Kese üstten görünmedi sonra kan tahlilinde beta 12000 çıkınca alttan bakıp gördük ama 2 gün sonra beta 10000 bine düştü böyle birşey karşılasan var mi?
Tucenur nemesis canım korkutmak istemem ama düşmesi hiç iyi bişe değil 2 katı cıkmadı gerekli sağlıksız gebelik olabilir
Sweetblonde88 nemesis saglıklı bir durum olmadıgını gösterir muhtemelen bir kere daha hcg tekrarlanır sonra bir karar verir hekiminiz. Hayırlısı olsun
Yenianne65 nemesis 5 aylık hamileyim bir kere bile beta mi ölçtürmedim bazı şeylerin üzerine çok düşüyorsunuz sakınan göze çöp batar bazı şeyleri de akışına bırakın Hastalıkları % 90 ı merak ve strestir 5 ayda 5 defa gitmisimdir doktora herseyi sorun etmeyin inanın tevekkül edince herşey o kadar yolunda gidiyor ki
nemesis Doktor da düşmesi iyi birsey degil dedi ama biz kese varken beta bakmayız cok dedi keseden devam ederiz yola dedi beta değerini doktor istememisti zaten böyle düşüp tekrar yükselen oluyor mu acaba beta değeri normale göre çok yüksek çıktı ilk testte 3 4 bin beklerken 12 bin çıktı sonra 10 bine düştü haftaya gel dedi doktor ama zaman geçmiyor.
Mucizebebegim3 nemesis Kantestini farkli yerlerde yaptrdiginizda farklilik gosterebikiyor ayni yerde yaptrmalisiniz eger kanama varsa bu kotu ama yoksa en endise etmwyin yatin dinlenin 12000 lerdeyken bebegide kalp atisinida gormenz gerekirdi gormediniz mi???
nemesis Mucizebebegim3 kese boyutu 19 mm üstüne çıkınca kalp atar dedi doktor beta değeri ile ilgili değilmiş kalp atışı 10 gün içinde o boyuta ulaşması gerekiyor o zaman kalp atışı duyulur dedi
Genc_anne_adayi Düşük yapıyorsun büyük ihtimalle benim de böyle olmuştu dikkat et hemen doktorla gorus canm leke hemen gelmeyebiliyor ama düşük başladığı için beta düşüyor
Mucizebebegim3 nemesis Hadi hayirli olsun insallah ama kesenjzde kucuk degil uygun yakinda duyarsniz 😊
nemesis Şuan 9 haftadayiz geçen hafta kalbini duyduk bu haftada bebegi ultrasonda hareket ederken bile gördük keseyi gördükten sonra beta değeri cok dikkate almamak gerekiyormus yanlısliklar olabiliyor zaten doktorlarda kese varken beta istemiyoruz dediler...
nemesis Elo78 tesekkur ederim, aslında pek aşırı bir belirti yok bende çevremdekilere göre, kasık ağrısı oluyordu gecenhafta bu hafta biraz azaldı yüzumde leke sivilce gibi seyler çıktı doktor baharat ve yağ fazla tüketme dedi başka bir değişim yok şuanda
Elo78 nemesis benim de midem bi bılanyor bi bulanmıyor bebeklerimin kalp atışları durduğu İçin sürekli belirti arıyorum çünkü belirtiler kesilince olıyor ne oluyorsa bana da dua eder misiniz