asli_kerem Biliyorum çok başlık açıldı bununla ilgili ama eski başlıkları araştırırken çok yoruldum. Bir de bana bakın güzel anneler. Ankara özelde bana bir perinatalog ya da radyolog önerir misiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Fiyat bilgisi de tabiki 😉 şimdiden çok teşekkürler 😘
Zeynepdefne23 asli_kerem sincandaki başak tip merkezi merkezinde yaptirdim mahir beye, 150 tl. Odedim gayet memnun kaldım, 40 dk sürdü, rapor ve renkli foto verdi,. 22. Haftada gittim
isyo asli_kerem bence fotoğraf verip vermemesinden daha önemli olan şey ayrıntılı güzel bakması. Ben sincan koru da prof aydan biriye 400 liraya baktırdım fotoğraf filan da vermedi. Başka yerlerde en iyi ihtimal down denildi Aydan biri sapasağlam dedi. 6 günlük kucağımda hiçbir sorunu yok çok şükür ☺️🤗
aslikls3 asli_kerem tolga ecemiş diye bir doktor var arkadaşım ona yaptırdı 500 tlye çok memnun kaldı çok iyi bir doktor her şeyini ayrıntılı gösterdi anlattı çok güzel fotoğraflar verdi dedi. şu an ben de koru hastanesine gidiyorum ama hala Doğum paketi almadım benim doktorum ayrılacak hastaneden onun özel kliniğinde devam etcem sanırım
Zeynep1080 asli_kerem profAli Ergün de 600 TL ye yaptırdım perinatolog Doktorum ille ona yaptır dedi çok tecrübeliymiş, 15 dk baktı baya inceledi gösterdi Çok net yüz resmini verdi Makinesi en iyi makineymiş
asli_kerem Zeynepdefne23 çok iyi fiyatı diğer yerlere göre süper. Değerlendireceğim teşekkürler 🙋🏻♀️
asli_kerem isyo koru hastanesinin hastası mısınız peki? Ben doğum paketi aldım korudan. Haliyle aydan hanıma yönlendirdiler ama insan yinede araştırma yoluna gidiyor. Ters bir hatın vs gibi yorumlar okudum bir de. Öyle mi gerçekten?
isyo asli_kerem koru hastanesinin hastasıydım doğum yaptım çok şükür. Size şöyle söyleyeyim. Paket aldım ama detaylı için şehir hastanesine gittim en büyük hatam bu oldu. Bu bebek yaşamaz karnında ölür kör olur beyni su topluyo bağırsaklar kalp parlak yasarsa en iyi ihtimal down olur dediler. Riskli doguma yönlendirdiler ordan konseye baya zor şeyler yaşadım ama bu iki günde kendi doktorumu aramak aklıma geç geldi gittim koruya kendi doktoruma aydan biriyle görüşme ayarladı. Sizin gibi yorumları görünce çekindim. Gittim yine de prof sonuçta diye o kadar ilgili o kadar güler yüzlü bi kadın ki. Otur anlat kim ne dedi diye dinledi. Yazılanlar gibi biri olsa beni dinlemezdi dakikalarca beni dinledi yat bi bakalım. Yazılanlar gibi değil doktorumdan da aydan biriden de aşırı memnun kaldım Allah razı olsun ayaklarına taş değmesin😊
dhmiclk isyo merhaba canım gözünüz aydın sağ salim bebeğinizi kucağınıza almışsınız çok sevindim darısı diğer annelere de inşallah 🙏 bende koruya gidiyorum şimdilik doktorum faike hanım en son gittiğimde çok memnun kaldık nifty test yaptırdım onun sonucunu bekliyoruz... sizin doğum nasil geçti ameliyathanede faike hanımda varmiydi
asli_kerem isyo çok geçmiş olsun canım öncelikle yaşadıkların bir anne için çok ağır şeyler. Ama şimdi minnoşunun yanında olmasına çok sevindim. Allah uzun ömürler versin. Çok rahatlattın beni teşekkür ederim. Sanırım aydan hanıma gideceğim ben de.
isyo dhmiclk evet vardı ameliyat olacağı için başıma ne gelecek bilmediğimden paniktim sadece ve anestezinin etki etmemesinden korktum. Bunu da ameliyathaneye çıkınca her gelene söyledim ama herkes o kadar yardımcı oluyo ki böyle ilgi beklemiyodum anestezi doktoru hep basimda konusturarak sakinlestirmeye çalışıyo faika hanıma sen uyusturmadan hiçbi sey yapmicaz ben yanındayım bana güven diye hep konuşuyo. Bütün ekip ilgili ve destek oluyodu zaten. Odaya indim bi daha olsa şu an yine gider dogururum dedim o kadar kolaydı çok şükür ☺️ O belden uyusturma filan hiç korkma aklıma gelmişken söyleyeyim sinek ısırığı daha çok fark ediliyo ben ari sokunca aglayan biriyim canim o kadar tatlıdır ama doktor simdi iğneyi yapiyorum kımıldama dedi sonra uyusmadan uzan dedi hiccc hissedilmiyo
aslikls3 asli_kerem ben çukurambar korudayım ama doktorum ayrılıyor ordan ben de onunla beraber ayrılacağım sanırım 😀
asli_kerem aslikls3 ben de çukurambarda çiğdem hocanın hastasıyım. İyi hoş her şey ama devlet hastanesi kıvamında sıra bklemek öldürüyor bazen. Ayrılmanız sizin için daha iyi olur belki ☺️
12_yil_sonra Ankara’da radyoloji uzmanı Ali İpek çok iyi benim doktorum onu önerdi ama benim zamanım kısıtlıydı randevu alamadım . 400₺ riskli gebelik uzmanı da özgür deren öneririm
aslikls3 asli_kerem çiğdem ve aşkın hoca aşırııı yoğun aşırı popülerlik bana itici geliyor açıkçası 😊 o yüzden tercih etmedim koru hastanesi konusunda da şüphelerim vardı ama doktorumdan çok memnundum kalbim temizmiş sanırım 😂 doktorum kendi kliniğine geçecek Doğumu da TOBB’da yapacağız inşallah