MerveErdalKam Merhaba kızlar ben kısa zaman içinde avrupa yakasında bayrampaşa da olab koç üniversitesi hastanesine gidicem riskli gebelikten dolayı dopum yapan yada halen giden var mi hastaneye?
EdaKnayenkartal Ben gidiyorum koç üniversite hastanesine daha yeni başladım tabi ve şimdilik cok memnunum çok güzel hastane ama bayrampaşa değilki topkapı davutpasanın orda hastane 🐥
MerveErdalKam Anadolu yakasından gidicem bende tam bilmiyorum baya uzak bize 😃 doğru ben neten bakmıştım nasıl gideriz diye hangi doktora gidiyosunuz nete çok bekletiyolar falan yazıyor doğru mu
EdaKnayenkartal MerveErdalKam yo ben daha öyle bi durumla karsılaşmadım 😬 hastane cok guzel ama bence hamıslerın evıne yakın hastane secmesı daha uygun eger size cok uzaksa sıkıntı olur gelip gitmeniz
MerveErdalKam Hande yağmur 225 tl mış ssk lılara riskli gebelik doktoruymuş onu arayıp sordum ben birde ssklılara sezaryan 5 bın tl epudural +1000 tl daha denildi
MerveErdalKam EdaKnayenkartal evet hande hanımın eşinin muhanesine gidiyorum doğum için çok pahalı kendisi o yüzden hande hanıma yönlendirdi. hayırlısı inşallah iyi bi hastanedir 😁 erken doğum konuşunda başarılı denildi
Seyda4 EdaKnayenkartal Mergulce Teşekkür ederim, muayene fiyatları ve doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı?
MerveErdalKam EdaKnayenkartal sancaktepeden gidicem erken doğuma karşı çok iyi dedi şimdi ki dr um kesin oraya girmelisin dedi mecburen yoksa bende düşünmüyodum orayı el mahkum oldu anlıycanız 🤗
Minnosunannesi EdaKnayenkartal bende ona gidiyordum şimdi Amerikan hastanesine geçtik. Çok sakin bir doktor
Algunas EdaKnayenkartal merhaba, Burada gördüm sormak istedim. Kendisinde doğum yaptınız mı? Bilgi alabilir miyim
EdaKnayenkartal MerveErdalKam MerveErdalKam gidince anlıcaksınız zaten iyi bir hastane oldugunu güzel doğumlar dilerim🐥🙏🏻🙏🏻
Minnosunannesi MerveErdalKam zaten birbirleriyle bağlantılar sigorta sebebiyle geçiş yaptım başka bi sebebi yok