seymakumatarnsf Kimyageraylon Buradakilerin bebeklerinin kilosunun önemi yok canım. Çünkü herkesin bünyesi farklı. Doktorun ne derse o. Ortalaması yok yani bunun. Aksine senin haftandaki başka birinin kilosu ileri de olur moralin bozulur ister istemez☺️
Kimyageraylon Deletedmom0048 normal dedi ama bu haftalarda sizinkiler ne kadar oldu ortalama normal mi onu merak ettim
Deletedmom0048 Kimyageraylon 25+5te 840 gramdı benim ama bence kıyas yapmayın her bebek ve her hamile farklıdır
Dmlakkayaa Kimyageraylon Benim 26. Haftada 1050 gramdı ama bir hafta önde demişti canım senin normaldir bence
Ezgice Doktorunuz normal demiş demek ki normal ileri olsa söyler geri olsa söyler herkes burda aynı durumda kim doktorlardan iyi bilebilir ki? Daha şimdiden bebeklerini karşılaştıran annelerden olmayın lütfen hem başkasının ki daha kilolu diyede sizinkinden daha sağlıklı diye bir şey yok canınızı bununla sıkmayın lütfen bence gayet iyi mutlulukla doğsun🙏
Kimyageraylon Ezgice yok hayır ben bebeğimi karşılaştırmıyorum sadece merak ettim bu haftalarda nasıl oluyor diye. Hiç aklıma karşılaştırma gibi bir şey gelmedi. Benim bebeğimin beslenmesinde sıkıntı var bende merak ediyorum hamile olanlar kaç gramdı bu zamanlar