Efulimm2608 kaan Son haftalarda bebeklerdeki kilo alımı daha fazla oluyo dio doktorlarda , kişiden kişiyede değişiklik gösterio bu durum tabi ki ablamn bebeği de 2.300 gr die sezeryana aldılar
kaan Efulimm2608 tabi ki herkesin durumu da farklı hastalığı da vs rabbim herkese sag saglim bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah
Merve_aras Efulimm2608 Bebeğin önde gitmesiyle doğumun erken olması anlamına gelmşyor o pek bi ley farketmiyor benimde hep 10-15 gün önde gidiyor
Efulimm2608 Merve_aras Ilk hamileligim oldugu için pek bi bilgim yok benmde o yüzden bi sorym dedim😊🤗
merve1313 Efulimm2608 benim erken doğum ihtimaline karşı akciğer geliştiriici iğnede yapıldı hastanede yattım 32.haftamda ama hala gelen giden yok😄
Efulimm2608 merve1313 Öyle bi iğne de mi varmıymış😄Daha neler duycm🙉 Inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini cnm🙏🏻🌸
Guguk Efulimm2608 kapan Kocatepe’nin bu konuda videosu var YouTube de onu izlemeni öneririm. Bebeğin önde gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyor diyo
Efulimm2608 Guguk Dr Kaan Kocatepe'nin videolarnı izlemstmde bu konudaki videolarna hiç denk gelmemistim izlerim birazdn cnm🤗
27_ Canim sadece bebegin kilosu 2 haftalik daha büyük görünüyordur. Organ gelisimi vs adetinle uyumludur.Adet tarihine gore hesapla.
Eceveannesi Efulimm2608 benim 22 Şubat ti 17 Şubat dedi doktor yani sen 2 hfta erken doğum yapacaksın cnm doktorum ultrason kağıdına doğum tarihini bile yazio her gittiğimde senin doktorunun belirtmesi gerek cnm kötü biaey deilmis ama ben dün konuştum doktorumla iyi beslenmeyle alakali dedi
Efulimm2608 Eceveannesi Benimde kontrolm onumzdeki hafta ici gittigmde bu durumu konusurm doktormla ilk gittigmde adet tarihime göre 14 Aralık demişti şimdi ne zaman diyck bakalm🤗
Eceveannesi Efulimm2608 cnm.her gittiğinde bebeisin kağıdına yazması gerek öğren kendini ona göre ayarla cnm sor tabiki🙏
Yigitinannesi55 Efulimm2608 benimde aralık 14 dedi ama 2 hafta önde gidiyormuş şuan 32. Haftamızdayız kasım sonu yada aralığın ilk haftası olcak inşallah 🥰