s_koc Herkese iyi haftalarr 🙋🏻♀️ Bu forumda gezinirken ramzi metodu diye bir şey olduğunu öğrendim. Sizin tecrübelerinizi merak ediyorum, sizde doğru çıktı mı? Gerçekten çalışıyor mu? Bir de tecrübeli anneler benimkine de bakıp yorum yapabilir mi? ☺️ https://eksiup.com/p/dy245591gi8c
Deletedmom2224 s_koc ilk bebeğimde doğru çıktı ama ikincide dogru çıkmadı güvenmeyin derim 😊 buna göre bebeğiniz erkek 😊
loya-milya dogru cıkmadı bana erkek dedi. instagramda cinsiyet tahmini yapan bayan ramzi metoduyla , 12 haftalıkken kız dedi doktor 😑 bu. hafta bir daha gidicem kesinmi ögrenicem 🙄
s_koc 1prensesannesi dr. Ramzi diye bir doktorun teorisiymiş 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne bakıp bebeğin konumuna göre cinsiyetini belirliyorlar. Ama ben pek mantıgıNı anlamadım 😊
Alisalpa s_koc böyle şeylere inanıp kafanı hiç bulandırma 🤦🏼♀️ Banada forumda herkes kız dedi zamanında ama oğlum oluyor belli olmuyor hiç 🤷🏼♀️
EAK Guguk O güzel tahminciler o güzel sedyelere binip gittiler.Tahminin sallamasyonuna teorinin kandırmasyonuna kaldık.
s_koc kertenkeleannesi acemi anne adaylarıyla dalga geçmeyelim lütfen 😄 fala inanma falsız da kalma gibi bir şey olsa gerek bu ramzi. 🤷🏻♀️
kertenkeleannesi s_koc benimde ilk ben de acemiyim lakin remziye de ramziye de güvenim yok😂 biz huriyeciyiz👑