Filiz_38 Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 🤰 Zümra Melek adında 4yaşında kızım var ve 2.prensesime hamileyim ismini henüz düşünemedik bile, fikir alabilir miyim? 🤔
Arzu0101 Filiz_38 şurada beklim bende prensesim olacak eşimle benim baş harflerimizi koymak istiyorum Arya ama Kuran'da yok belki yanına güzel bı isim gelir😉😉🥰
Mervee58 Filiz_38 bizde 19+2 yiz erkek bebek bekliyoruz ama hala isim bulamıyoruz içime pek sinmiyor bulduklarımızda
Dilara1234 Filiz_38 2 oğlumada hastanede ismini bulduk 😂 kız olarakta ALYA - ASYA - KUMSAL - DERİN ☺️
Busra_selcuk Benimde bi fikrim yok 23+5olduk hâlâ bi isim bulamadık.benimde fikirlerinze ihtiyacım var 😊😊
Yasinmetem Genc_anne_adayi benim eşim e fikir sundukca dogduktan sonra dusunuruz deyıp durdu dogdu hic bir sey begenmedik oyle kaldı. Etraftan oyle sacma fikirler geldiki ben iyice stres oldum
Genc_anne_adayi Yasinmetem benim de kayınvalidem muhalefet oluyordu müsade etmedim 33. Haftaya gircez ismimiz dediğim gibi bebek meydanda yokken bile belliydi🥰 Aras Kaan olacak oğlumun ismi
Yasinmetem Genc_anne_adayi sacma isimler teklif etti bwkçlki onceki post ta görmüş sınuz örnek vereyım yarım dünya gibi
Genc_anne_adayi Yasinmetem aaa o senmiydin hatrlyorum alınmayın ama çok gülmüş tüm ben o posta ne alaka yani yarım dünya