Kubdea Kızlar merhabalar, ben şimdiye kadar kaç kilo aldınız diye soracaktım. Ben 26 haftalığım şu an ve 8 kilo aldım ama bunun 6sı son 2 ayda oldu 😔 benim gibi bi anda hızlı kilo alan var mı
seymakumatarnsf Kubdea Canım 36+3üm. 15 kilo aldım. Zaten 25. Haftada falan başlıyor kilo alımı. Hele son ayda hızlıca başlıyor kilo alımı. Normal bu da tabi ki.☺️
annevebebek17 Kubdea 31+5 haftaligim canım 8 kilo aldım biranda aldim ilk 5 ay hiç kilo almadim ama bunuda nasıl aldım bilmiyorum canını sıkma insan biranda alıyor
Kubdea seymakumatarnsf defne55 ne güzel çok kilo almadım derken bi anda bastırdı panik oldum ya şeker mi var acaba diye ama bi şey de çıkmadı
defne55 Kubdea yok canım 23 24 haftadan sonra kilolar bastırıyor hani bi tabir varya su içsem yarıyor diye aynı o şekil oluyor insan
Kubdea seymakumatarnsf ya kafaya takıyorum biraz ama sonra diyorum allah başka dert vermesin kilo hallolur bi şekilde di mi
annevebebek17 Kubdea sağol canım dahada alicam çünkü insan alıyor son zamanlara doğru boşver hepsi gider 😉❤
seymakumatarnsf Kubdea Ben kilolu hamile kaldım. İlk başta depresyona girdim. Kilo alıyorum ve veremeyeceğim diye her gün ağlıyordum. Eşime sürekli beni beğenmeyeceksin diyordum. Sonra bu kiloyu bir şekilde verebileceğimi düşündüm. Belki uzun zaman alacak belki kısa. Bu benim elimde. Şu an en önemli şey benim ve bebeğimin sağlığı. Şu anda daha rahatım bu konuda duygusal olarak.
nurbyrm44 Kubdea Hiç sorma bu zamana kadar bile dikkat etmeye çalışarak geldim mecburen doğuma kadar edicem zaten kilo almaya meyilli bi yapım var ☺️☺️
Kubdea seymakumatarnsf ya ne kadar güzel söyledin, bebeğim sağlıkla doğsun zamanla hallolur zaten. Çook teşekkür ederim canım 😊
SevdaLinkaaa 37+1🐣 11 kg aldım .😊 Kimseyi umursamayın ,kıyas yapmayın ,herkesin gebeliği ve vücut yapısı farklı . Bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım gerisi hallolur .🥰
Kubdea SevdaLinkaaa ya boyum biraz kısa ben kıyas yapmasam bile insanlar kıyaslıyor ben doğum yaptığımda bu kadar göbeğim vardı falan diye. Ki göbeğim dışında hiç şişmedim aslında. Ama herkeste bi hmm baya büyümüş havası var keyfimi hep o kaçırdı
Emelle 34+3 teyim 6 kilo aldım. Ama geri kalan beş haftada bu zamana kadar almadığımı alacağım heralde iştahım çok açık 🙄
Emelle Kubdea insanların ben senin gibiyken şöyleydim lafları gerçekten sinir bozucu. Napıyım sen öyleysen. Senle ben aynımıyız 🙄🙄 diyorum ben artık.
SevdaLinkaaa Kubdea Aman boşverin . Ben de kısa boyluyum ,insanlar her şeye kusur bulmaya çok meraklı. Geçen birisi diyor aaa kilo almışsın . Hamileyim ,son aydayım,içimde insan var ,normal değil mi dedim?🤔 Çeneleri büzülesiceler.😂
Smraozn12 Kubdea ewet agzm hiç boş durmuyo sanki aclıktan midem agrıyo hep 😁 ama ekmek tuketmıyorm fazla bekarkende yemezdm smdi de öle