Fundi12 Merhaba güzel anneler Lütfen bana tecrübeli anneler yardımcı olsun öncelikle asla normal dogum diye diye kalbimi bozmadım hayırlısı neyse o olsun dedim 39+3 haftalık hamileyim cuma doktora gittim kilosu 3900 ama bebeğim kanalda değil şuan nerdeyse 4 kilo dedi doktorum salıya kadar müsade dedi inşallah kendiliğinden gelmeye karar verir dedi sancım oluyor ama ara ara düzenli değil nişanım falan hiçbirşeyim yok daha ortada salı günü tekrar dogum için uygun olup olmayacağına bakacak çatın da pek müsait değil dedi ama elimden geleni yapacagım dedi doktoruma sonsuz güveniyorum heryerde meşhur bir doktor ve cok seviliyor kolay kolay sezeryana almaz diretir sezeryan Yapıcam olmazsa dedi sezeryandan önce suni sancı ile bebeğin kafası kanala inebilir mi haftamı daha bekletmez Çünkü kilosu önde gidiyor ne yapmalıyım ?
aslimutlu1 Fundi12 catın müsait degilse bence riske atma . Bebegin omzu cıla bşlir , kafası sıkısa bilir . Tabi o an ne olur Allah bilir , kolayda doga bilir ama o kadar sancıyı cekip 8 cm acıkla sezeryanda olabilirsin . İyce düşün canım .
Akademisyenanne Fundi12 Biz 27 haftaligiz. Gelisim olatak 14 gun onde gidiyor bebek. Seker yuklemesi yaptirdim. Bisey cikmadi. Doktorum bebek 3800 ustu olursa sezeryan yapacagini soyledi. İri bebegin dogumu zor oldugundan risk almak istemiyorlar. Saglikla gelsin🙏🏻
Mini9 Fundi12 benim de başından beri kilosu öndeydi geçen hafta 3700 demişti henüz Doğum pozisyonu almamıştı. Benim doktorum da haftaya tekrar muayene edip karar verelim dedi ve bu hafta boyunca yine tık yok bebişin ısrarla büyümesi normal doğumu da zora sokuyor sabah sezaryen ile doğum yapacağım
Mini9 aslimutlu1 kesinlikle aynı fikirdeyim vücudun ve bebeğin yapısı normal Doğum için çok uygun değilse riske atmaya değmez
Fundi12 aslimutlu1 çok teşekkür ederim salı gittiğim de inşallah kanala inmiş olur riske atmak tabiki istemiyorum o yüzden sezeryan derse diretmem tekrar teşekkür ederim
Fundi12 Mini9 çok teşekkür ederim evet zorluyor bazılarının da hemen açılıyor ve olabiliyor çok teşekkür ederim sağlıkla alın kucağınıza