denizadaalpp doktorum bu fitili yazdi ama korkuyorum kullanmaya 2 gündür bekletiyorum kagidinda gebeligin son 3 ayinda kullanmayin yaziyor bide ne işe yariyor pek anlamdm
Ozican denizadaalpp erken doğumu engellemek için verilen bir fitil diye biliyorum siz ne şikayetle gittiniz de verdi ki
Deletedmom2224 denizadaalpp 16. Haftada bana düşük tehlikesi için vermişti doktorum. Doktor öneriyor sa kullanmakta bir sakınca olacağını sanmıyorum bende baya arastirmistim 😊
Melikektlu denizadaalpp ben sürekli kullanıyorum kasılmam çok oluyo serkajlıyım ben ama doktorum 32 haftadan sonra kullanma bebeğe geçiyor dedi ben 27 şuan ağrım kasılmam oldumu kullanıyorum
Melikektlu denizadaalpp daha bugün doktorumla konuştum kasıkma ağrısı gibi ağrın olduğunda kullan ama haftan ilerledikce çok kullanma suyun azalır dedi ama iyi geliyo hemen ağrım kesiliyo
Melikektlu denizadaalpp bende öyle olmuyo bendede afadersiniz büyük abdesttimi getiriyor. Yan etki yaptıysa mutlaka doktoruna söyle haberi olsun
Tgb2310 denizadaalpp endolu kullanmaya devam ediyor msnz ve nereden alıyorsnz vajenden mi makattan mı
Tgb2310 denizadaalpp bnm de ağrılarım oluyor karnımda daynılmıycak gb değilde endişe esilcek kadar oluyor ve kanamam da olmştu 10 gün önce dr endol verdi sabah akşam henüz 15. Haftamdayım foruma baktm hep 20 den sonralar kullanmş🤷