Bertevc Dilara25 ultra air aldım ben Yenidoğanlar için daha iyi olduğunu ve daha çabuk kavradıklarını söylüyorlar
ozgeya Dilara25 İkisinin ucu birebir aynı. Soft’un kenarları yumuşak,daha büyük ama delikleri küçük. Air’ın kenarları sert,soft’a göre daha küçük ama delikleri büyük.Biz bebeğimizde ikisini de kullanıyoruz,uçsal olarak fark olmadığı için ayırt etmiyor.
Muvahhide Kızım 4 aylık ve 5 emzik denedim en sonunda ultra softu emdi kullanan çoğu insan gibi bende memnunum ama nasıl bi farkı var bilmiyorum ultra airden
bsratoprak Tugbaztrk eşim trendyoldan aldı yeni doğan için aldık hepsi burada da var ama alırken mutlaka hangi ay için olduğuna bakın linkler karışıklık oluşturuyor yanlış sipariş vermeyin. Amerikada her yeni doğan bebeğe hastane tarafından veriliyormuş yani bebeğin almama ihtimali yok gibiymiş 😊
Mrsde05 Ultra soft aldım ultra air ile uçları aynı sadece fark bu hava kanalları varya oradan ben bayağı araştırdım ultra soft daha çok tercih edilen hava kanalından dolayı tutması daha kolay oluyormuş bebeklerin 😊