aysemine25 ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde çok sevindim herkes gibi..biraz zaman geçtikten sonra kusmalarım kan kusmaya dönüştü safra kesemi bu sebepten kaybetmek üzereydim.Kan kusmalarım yüzünden boğazımda ve midemde yaralar oluşmuştu, her kustuğumda kapıda biri bekler beni klozetin başından alır yerime götürürdü.O sıralarda yarım gün çalışırken bir gün tuvalette oturup dizlerimin üstüne hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım artık dayanamıyorum diye diye.. çünkü canım çok acıyordu her kan kusmam inanılmaz acı veriyordu.İş arkadaşım geldi yüzümü ellerinin arasına aldı ve dediki “ senin şu yaşadıklarını yaşamak için her şeyimi verirdim ne olursun şükret” o ana kadar çok yakın olmadığımız iş arkadaşımın 4 yıldır bebek sahibi olmak için her şeyi denediğini öğrendim ve kendimden utandım, şuan 26 haftalığım serumlarla besleniyorum diyebilirim, toplamda 16 kilo verdim hala kusuyorum,Kan değerlerimi ve kullandığım ilaçları falan hiç anlatmayayım, her kustuğumda şuan bebek çok daha büyüdüğü için ekstra bi de kasık ağrıları çekmeye başladım ama o banyodan her çıktığımda o arkadaşım gözümün önüne geliyor ve şükredip elimi yüzümü yıkayıp banyodan çıkıyorum... Allah yardımcınız olsun 🙏🏼