Devoycem Selam sevgili hamişlerim ,anne adaylarım , panik yapanlarım , minnoslarini sabirsizlikla bekleyenlerimmm 😍😍😍😆 Bugn tami tamina 38 +4. Haftamdaym .. Bebisim gayet guzel dogum pozisyonunu almisti ama bgn doktorun dedigine gire basi asagida fakat yuzu yukariya dogru donuk seklindeymis .... acaba basina boyle bisey gelen .. yada ozel bjr yontemle bebisini normal dogum icin hazirlayan varmiii lutfen yardmci olursanz sevinirmmm ..
yetimkelebekk-23 Devoycem bizde 39 a geldik ama kanala yakınlaşmıyor inmiyor inmiycekse dönmiycekse ne yapsak nafile 😔
Mr1517 Devoycem Aynı hafta ve gündeyiz 👋🏼🐣 38+4 bizimde inşallah gelicek kızım keyif içindeydi geçen hafta 🤔 Doğum kanalına girmiyor benimkide ultrason da bize bakıyordu bakalım çarşamba kontrol var ne olacak 🙄🤰🏻
begumseker Bir arkadaşımın doktoru bebeğin kafası düz değil de anlattığınız gibi olduğu için normal doğum olmaz demiş ve sezeryana almıştı.
Devoycem Sağlikli olsunlar arkdaslar .. bu benim ilk dogumum cok panik yapoyorum surekli bir duygusallk bi aglama ne denilse ustume aliyorum .. ama saglikli olsn bebislerimizzz bize bisey olmaz insallahhhh