Fsnysf Sdayvs bende çok kötüyüm ilk hamileliğimdede bu şekildeydim bu sefer ilki gibi olmaz diyorlar ama bakalım ne zaman bitecek bulanmalar 😞
ysmn_ Aysenurysf ben o zamanlarda çok sık idrara çıkıyordum başka belirtim yoktu 11. Haftamdayım hala yok pek belirtim sadece yemek kokularından midem bulanıyor
Elifdmir 8+5iz şuan Allah'a bin şükür iki sabah bi çok mide bulantısı oldu onun dışında hiç üzmedi beni minik kuzum darısı size inşallah 💙🙏
Aysenurysf Leylus gözün Aydın canım benimde 5 haftalık allah hayırlısı ile sonuçlandırsın hepimizinkini
Elifdbrl Aysenurysf bende 5+ 3 oldum ama tüm kötü belirtileri yaşıyorum çok fazla mide bulantısı ve mide yanması dayanamıcak duruma geliyorum ama sabrediyorum 🙏🏻
Sdayvs Geceleri uyurken çok fazla gerinme hissi yaşıyorum, gerinmemek için de korkarak uyanıyorum vücudum kasılıyor, zararı var mıdır?
Aysenurysf Sdayvs bende de oluyor arada zararı varmı bilemem ama büyükler diyorlar fazla gerinmeyin diye
eylemsi Biz de 5+4 olduk. Tüp bebek olduğumuz için herşey tarihli. Yarın kesemizi görcez inşallah. Bende de hafif mide bulantıları , kasık ağrıları ve göğüs ağrıları var. Sonuç güzel olsun , herşeyi çekmeye razıyım.
Serpil_12 Leylus 6+6 da net görünür canım şimideden gidip stres olma cok erken bence bende 3'ü ye hamileyim benımde 5+5 şuan haftaya randevum bakalım hayılsı olsun hepimize 🤗🙏
Leylus Serpil_12 sağol canım şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ salim kavuşalım ❤