Denizincani Serpil07 ilerleyen haftalarda kayboluyor diye biliyorm yasamadim ama yanlis yonlendirmek istemem
seymakumatarnsf Serpil07 Canım benimde öyleydi. Doktorum kan akışı aksayarak oluyor demişti. 25-26. Haftadan sonra düzelir dedi ve düzeldi de☺️
Serpil07 Nurcan6148 ay maşallah. 21 haftada tek damardı şimdi 23 haftalik 26da tekrar renkli de bakcaklar
seymakumatarnsf Serpil07 Bende kan ilacı kullanıyorum. Hiç bir şey yapmadım ekstra çünkü doktorum 25-26. Haftaya kadar normal dedi☺️
Hllhsn Bende de var 18+2 günlük hamileyım şuan coraspın kullanıyorum bir ay önce gitmiştik kontrole bakalım bu hafta kontrolümüz var gecedebılır demişti doktorumuz. İnşallah geçmiştir 🙏🏻
Serpil07 Hllhsn renkli doppler mi yaptoalr . Normal ultrosonda belli olmuyor dimi. Pazartesi ben perinatoloji bölümüne gidicem özelde
Hllhsn Serpil07 merhaba canım bugün doktora gittik biz çentigin çok azaldığını söyledi doktorumuz coraspine devam edecem
Neslihan54 Serpil07 çiftti canım hiç birşey kullanmadım ben çift damar daha tehlikeli ama çoğu kişide geçiyor
Hllhsn Serpil07 normal ultrasyondan kan akışını buluyor önce sonra o akıma bakıyor. Tabi renklıde daha net olur herşey
Hllhsn Serpil07 🤷🏻♀️Valla canım benım ıkılı testte pappa degerım yüksek çıkmıştı doktorum o yüzden şüphelendi bakmıştı çok erken öğrendık bız