Sslnry77 Kızlar merhaba 8+3 haftalık hamileyim. Bugüne kadar öyle çok bir belirtim olmadı mide bulantısı, baş dönmesi vs. hafif geçiriyorum hamileliğimi. Dün sabaha karşı tuvalete kalktım ama birdaha uyuyamadım kaşıntıdan. Kaşınıyorum kaşınıyorum geçmiyor belim kollarım göğsüm çok tatlı kaşınıyor bırakınca resmen kaşımam için batar gibi kaşınıyor böyle tatlı tatlı. Şuan yine kaşıntıdan duramıyorum. Duşa girdim nemlendirici sürdüm ama geçmiyor 🤷🏻♀️ Psikolojik mi diyorum ama neden birden böyle oldu anlamadım ne yapmalıyım
Suradamar Sslnry77 valla ben hamile olan kimsede böyle bişey duymadım belki yediğiniz bir şeye alerjiniz vardır. Yani vajinal kaşıntı olsa belki bir anlamı olur allah korusun enfeksiyon deriz ama vücudunuzun kaşınmasını hamileliğe bağlayamadım ben hiç
Muallimehanim Sslnry77 Bence bunu doktorunuza söyleyin. Karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Buda gebelik kolestazına davetiye çıkarır. Her ihtimale karşı tedbir almakta fayda var
Medine_1992 Sslnry77 canım normalde kaşıntı çatlamadan önce hamilelikte görülür benim başladı ama senin daha çok küçük bilemedim
Nurcan6148 Suradamar Hamileletde olıyor bu kaşıntı bir adı var.Kardeşim yara bere içinde kalmıştı hatta.Bendede var ama çok şiddetli değil.Yarın karaciğer enzimlerime bKtırcağım.
Sslnry77 Kızlar teşekkürler cevaplarınız için bende yarın baktırayım karaciğer enzimlerine 🤷🏻♀️ Umarım bir şey yoktur ve geçer uyuz gibi kaşınmakta ne kötü 🤭🤭