Songul1107 Sevda7 Geçmiş olsun canım bol bol meyve ye atlatırsın mandalina özellikle ben cok yerim günde iki tane yerim hiç olmadım şimdiye kadar şok şükür bide cay içiyorsam limonlu iç cok faydası var mikroplara bire bir geliyor
Cgclskn Sevda7 Geçmiş olsun. Eğer çok ağır bir grip geçirmiyorsan zencefilli ıhlamur bol bol limon bana doktorum bunu tavsiye etmişti. Umarım biran önce iyileşirsin.
Gmzzz Sevda7 bende 😔 daha 6 haftalığım 😔 burun tıkanıklığın varsa doktor bana bi Nescafe bardağına çay kaşığı ucu ile tuz ve kahvaltılık karbonatı karıştır burnuna çek dedi boğaz içinde tuzunu arttırıp gargara yap ..
Bsrkoc Sevda7 aynı aylarda ben de olmuştum meyve c vitamini bol su ve istirahat etmek şart yatmadan geçmiyor maalesef geçmiş olsun canım
Cgclskn Sevda7 rica ederim ne demek ben bu şekilde atlattım. İhlamura bal da ekliyordum. Biraz ilik olunca tabi bogazimi da yumuşatıyordu. Hemen iyileştim.
Cgclskn Sevda7 Bu arada benim doktorum ıhlamur dışında bitki çayı içmemi yasaklamıştı. O söylemeden içmemiştim. Bilgin olsun.
Rneslihan Ben doktora gitmiştim iyi ki de gitmişim yoksa atlatmazdım gribi . Doktor da uygun ilaçlar yazmıştı
snmnl Bol meyve limonlu açık cay dinlen bitki cayı tüketme tehlikeli 3 ayın içindesin.nane tarçın vs tüketme
Uykucukus Canım ballı sıcak süt yap içşnede karabiber ekle biraz oda iyi geliyor bolca limon ve mandalina ye