Dilek1661 Deletedmom0098 çağırmadıda aslında Doğu bölgesindeyiz eşim polis ve buradaki doktorlar açıkçası pek ilgilenmiyor bundan korktum Çarşamba memleketime gidicem ve gittiğim gibi soluğu doktorda alıcam 🙏☺️
Dilek1661 Yesmckmk ah ilk başıma geldi ben Amerika’dan dahiliyeci buldum whatsaptan üzerinden konuştuk değerimin çok yüksek olmadığını ama ilaçla biraz daha düşürüleceğini duyduğumda rahatladım emin ol bidaki kontrolde rahatlarsn benm tek korkum düştüğü halde kullanmam gerekmiydi yoksa kullanmamam gerekmi onu öğrenmek çok şükür nerdeyse bir ay oldu bırakalı gider bi kontrol ettiririm olur biter☺️
Yesmckmk Dilek1661 aynen canım Rabbim bebeklerimize herseyden önce sağlık versin Allahım meleklerimizi korusun inşallah. Kendimle birlikte dua ediyorum herkese.❤️🤲🏻 Rabbim umduğumuzu kucağımıza versin
Dilek1661 Yesmckmk allah razı olsun canm İNŞALLAH sağ Salim alırız kucağımızdan bu yazdıklarımıza Güler geçeriz ☺️☺️
Yesmckmk Kubraseyit00 aynen bende öyle yapıyorum 😂 İnşallah yarın güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen ❤️🤲🏻
Kubraseyit00 Yesmckmk insallah canım kasma kendini inan kastikca cok sorun çıkıyor sakin ol 🥰 saglikla al kucagina bebisini insallah. 😘 ( Buarada Bebisini yazarken oğlunu yazcaktim nerdeyse. Allah mi soyletti ne 😅😅😅
Sevincakarsu Yesmckmk selam canim bende gebeliğin 9. Haftasindayken yükseldi ve T4 de yükseldi endokrinede gönderildim ilaç başlatıldı troidlere bakıldı ama şuan 20. Haftadayim çok şükür düzeldi ama ilacı ihmal etme onun sayesinde düzeliyor.
Kuzumm55 Dilek1661 benim gebelikten önce 11 küsürdü sonra 5 e düştü geçen hafta olctürdüğumde 3 küsür cikmisti ama hamlilekte artiyor ya inşallah artmaz senin canim
Yesmckmk Kuzumm55 bende ilaca başladım canım 4-5 gündür kullanıyorum. Tam 5 haftalık gebe gözüküyorum sat tarihine görede. Hcg artışım biraz yavaş gibi şimdi tekrar gidicem hastaneye inşallah güzel sonuçlarla dönerim
Dilek1661 Kuzumm55 benm ilk hamile kaldığımda 6 idi o ilacın 25 mg verdi sonra bir ay sonra düştü 2 ye eğer devam etseydim bu zafer tamamen düşüş yaşayabilirdim buda zararlı değilmi çok
Cz34 Yesmckmk Korkma 4 ve 5 te bende ilaca başladım ihmal etme yeterli en önemli şey . Allahın izniyle hiç birşey olmaz 🙏🏻
Dudus Yesmckmk çok geçmiş olsun her ay dahiliye gitmelisin tsh takip edilmeli gebelikte bu hormon yükselirmiş ilaçla normal değere getiriyolar bnm de yükseliyodu 25mg başladım ilaca şimdi 33 haftalığım 100mg kullanıyorum normal düzeyde gidiyor hormon
Jralkan Bizde 9+2 yiz . Gecen hafta tahlil yaptirdim tsh yuksek cikti , dahiliyeye gittim cmt gunu ts4 ts3 e bakalim birde ultrasonla Nodül varmi bakalim dedi bugun sonuclarimi doktora gostericez cok korkuyorum. Daha cok basindasin bebege zarari olmaz ama dusuk tehditi olusturur dedi.
Kubraseyit00 Jralkan korkma bazı doktorlar cok gicik yaaa 🤦🏻♀️ tedavi edilmeyen troid dusuk riski zeka geriligi vs olusturur . Tedavi edilmeyen demek haftalarca yuksek oldugu halde ilac kullanmayip daha da yükselmesine olanak saglamak. Zaten ilaca baslanip takip edildiyse hic problem yok. Korkmayın lütfen
Kubraseyit00 Dilek1661 ben ilac kullanip hamile kalmistim. Ben hamile kaldigimda tsh 0.05 di baska doktorlar troidin cok hızlı çalışıyor diyordu ama zaten ilacla düştüğü icin sıkıntı olmuyor. 10+3 de 1.288 di 12+0 da 6.88 çıktı benimde burdan bile anlaşılıyor yalnizca ilacin etkisi oldugu :) zarari yok yani
Havva1212 Canim benim hiç böyle bir sıkıntım olmadı. 30. Haftada ortaya çıktı tamamen gebelikle ilgili bir durummuş cok yüksek değil 25 mg bi ilac başladık 1 ay sonra kntrl var. Herkesde olabiliyor ilacını al aksatma kontrollerini insallah düzelir
Eliferdinc Hiç kafana takma canım ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde tsh 52 çıkmıştı. Yapacağın tek şey ilacını hiç bırakmadan düzenli bi şekilde içmek şuan 30 haftadayız ve şükür hiçbir problem yok herşey yolunda