Gulsah_61 Merhaba kızlar 23. Haftamdayım bebeğimi daha çok alt karın tarafında hissediyorum. bazen biraz daha yukarı da güzel tekmeleri oluyor ama bu aşağıda hissetme durumu normal mi sizce yani zaman ilerledikçe mi yukarı da tam olarak hissederim
Hzlhakko Gulsah_61 evet normal aşağıda hissetmen 4-5 hafta dan sonra yukarı çıkıyor midenin orada bir ayak el yakalayabilirsin kasıklarda yanlarda her yerde hissedersin Kısacası tüm gün turlamalar yakında başlar 😄😄
Dilru Gulsah_61 ben 34 haftalik hamileyim, yeri geldiginde hala kasiklarimda hareketlerini hissettigim oluyor, her hafta 1 cm kadar yukari cikiyormua bebek, ama suan seninkinin yeri rahat oldugu icin istedigi gibi konumluyor kendini
Kubradem 32.haftamdayım keske kasigimin birazcık üstünde hissetsem. Resmen nefesimi kesiyor o kadar yukarı çıkıyor yani :) hafta ilerledikçe bebek yukarı çıkıyor canım normal
Gulzade Kubradem hepsi ayri zorluk demekki annelik ne kutsal birsey bende yukarda hissetsem biraz ahh kasıklarıma agri baskı yapmasa sertlesmese diyeyim bugun cok sertlesti az hareket etti normalde boyle degil masallah kipir kipirdir anlamadm
Gulsah_61 Gulzade her türlü sıkıntı yapıyor insan ister istemez rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıula kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Kubradem Gulzade Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin daha ilk gebeliğim ama hamilelikte bile annemin kıymetini çok iyi anladım
Kubradem Gulsah_61 en alttan en üste doğru çıkıyor mesela benim artık yukarıda olduğu için mideye baskı oluyor mide yanması nefes almada zorlasma mide eksimesi yatarken karnın yukarda olduğu için zorlaniyorsun ilk zamanlar daha rahattım:)
Gulsah_61 Kubradem acaba şuan daha mı Bi düşünceli olsam bilemedim😇😇 ilerliyen zamanlar daha zor o zaman evet haklısın canım ya
Kubradem Gulsah_61 şuan çıkmayan karnının rahat uyumanın rahat nefes almanın tadını çıkar ve rahat yemek yemenin :) çünkü mideye baskı olunca iki lokmada bile boğazına kadar yemiş gibi doyuyosun ama aslında doymuyosun:)
Kubradem Gulsah_61 şuan çıkmayan karnının rahat uyumanın rahat nefes almanın tadını çıkar ve rahat yemek yemenin :) çünkü mideye baskı olunca iki lokmada bile boğazına kadar yemiş gibi doyuyosun ama aslında doymuyosun:)
nilaylaylaylay Normal canım benim de o haftalarda hep oralardaydı hatta çıkacak sanıyordum. Ama yavaş yavaş yükseldi