20182019 Zynp01 ben yasadm kizimda 8 gun kala pembemsi leke geldi kan verdm o gun 2 ckti dgru ckti adetme 3 gun kala 146 ydi kan degerm ama oglumda suan hicbrsy yasamadm
Zynp01 Zynp01 musmutluanne_ bnm 1,5 gün sürdü koyu kırmızı bordo gibiydi . Adet 1,5 gün olmaz normali 3-4 gün bmm
musmutluanne_ Zynp01 9 ay boyunca olanlar var canım benim de olunca korkup gittim doktorum herşey normal ama ilk ay zaten hasta olarak başladın gebeliğe bu şekilde her ay devam edebilir dedi
Zynp01 musmutluanne_ anladım canım bnmli Üstüne görme mi adet mi bilmym ki adetten 1 gün önce test yaptım evde negatif ama 1,5 gün adet garip değil mi
musmutluanne_ Zynp01 benim düzensizliğim vardı canım aslında test yaptığımda kanama bitmişti ve bir önceki aydan 28 gün geçmişti evde test yaptım silik çıkınca hemen acilde kan verdim 30 çıktı değerim çok yeniydi yani
Zynp01 musmutluanne_ bugün 2. Gün öğleddn sonra olmadı ama hiç hala yok. Yarın veremem çalışıyorum ya da akşam acilden veririm
Msnonstop @Zynp01 ben se adet olduktan 2 hafta sonra yasadim kasiklarimda agri oldu ve 3 gun surdu kahverengimsiydi