Taze_hamis esranne ayy bnde cnm nasıl istedi yarın dr randevum var sorup yiyeceğim o zaman bende 🥰🥰🥰🥰 çok sevindim
BeybininAnasi Valla bem de yiyorum, çok da severim etsizini. Bu dışarıda satılanlardan yiyorum çoğunlukla ama onların içeriği çok masum değilmiş, bir sürü koruyucu falan. Evde yapmak lazım aslında ama bir kere yaptım, acılı mercimek köftesi gibi oldu 😂😂😂
Kubradem BeybininAnasi a101 de cig köfte harcı var disaridakilerden daha hafif ve lezzetli onu da deneyebilirsiniz :) ben çok severim
Burcumcum Ben en çok onu yedim bile diyebilirim😂 etsiz olsun kafi afiyet bal şeker olsun evladına da sana da yarasın inşallah😍
o_y_k Taze_hamis En çok aşerdiğim yediğim şey valla 31+1 olduk çok şükür bi zararı olmadı. Yanında verilen yeşilliği tüketmeni tavsiye etmem malum pek temiz olmuyorlar genelde.
Kbrashnn Taze_hamis Benimde çok canım istiyor ama her defasında doktoruma sormayı unutuyorum bizimlede paylaş bende yemek istiyorum 😊
Berrin123 Taze_hamis dışardakiler bulyon ve çin tuzu denilen bir şey ekliyorlarmış. Onu da pek iyi değil diye okudum hamileler için. Ondan çok canım istediği için 1-2 kere yedim başka yemedim
Nur_suzen Bende yedim yalnız internette birçok yazı zararlı olabilir dediği için abartmadan yemeye çalışıyorum
Glpri Taze_hamis çiğ köfte değil de midye yiyen var mı?? Ben bayılıyorum midyeye teyzeme yasaklamisti doktor ama ben yiyiyorum
azizeguneyy Taze_hamis etsiz olursa bi sıkıntı yok ama ben etlide yemiştim eşim çiğ köfteci her gün yiyom nerdeyse ama kişiden kişiye göre değişir bana dokunmaz sana dokunabilir. ve içinde tuz yoğun olduğu için ödem yapabilir bilgin olsun kuzum
Anne1_ azizeguneyy canim sen benim etli çiğ köfte postuma da cevap yazmıştın hatırladım seni icimi cok rahatlamıştın bende etli köfteyi unutup yemiştim ve cok korkmuştum toksoplazma testi yaptırdım negatif çıktı şükür benim bebeğime de bisey olmadi🤗
Serce Taze_hamis mide yanması yapması hariç bi zararını görmedim sadece midem çok yanıyordu yediğimde o kadar