Ozlem29 Kızlar bende kansizlik cıktı halbuki o kadar kilom var ya birde panik rahatsızlığım var bazen çok tedirgin oluyorum nasıl altından kalkacağım tahlil verirken bile geriliyorum acaba varmı benim gibi yoğun kaygı yaşayan kisilerrrrr
azizeguneyy Ozlem29 niye korkuyosun doktorun kan ilacı vermedi mi ? ben günde 2 kere kapsül kan ilaçları kullanıyorum doktorum verdi gayette sağlıklıyız
Aysegul_aysegul Ozlem29 senelerce panik atak kaygi bozukluğu yaşadım ...taki oğlumu kucağima alana kadar ne kadar boş kaygilarmis dedim.. Anne olunca hayati evladinin ustune kuruyor insan ...saatlerce aç kalsan bile tansiyonun düşse bile yıkılmıyor insan 😊 degisik bir güç geliyor insana inan bunu kelimelerle anlatamam düşünki oğlum 15 aylık suan 12 haftalik ikiz gebeyim ve surekli kanamadir vs vs durumlar yasadim ama inanki herseyin hayirlisi dedim Allahtan hayirlisi dedim çünkü ne kadar taksanda kursanda kendi yesende hersey olacagina variyor👍👍tedbirini al gerisini Allaha birak seni mutlu eden huzur veren seyler önceliğin olsun yağmuru dinle izle yap kahveni cayini yada seni ne mutlu ediyorsa güzel seyleri düşün inanki hayat bu hersey gelip gecici 👍🤗🤗sağlıkli gunlerin olsun insallah kuzum🌻🌻🌻
Kuubra Ozlem29 ben hiç kan ilacı kullanmadım, kullanmayacağımı da doktoruma söyledim öyleyse pekmez, kurutulmuş çekirdekli üzüm, kırmızı et yememi söyledi öyle yaptım ve şuan gayet kan oranım iyi ☺️
Badevehande Kaygı bozukluğu için ilaç var kullanıyor musun canım hiçbirşey olmaz merak etme vücudumuzda litrelerce kan var ve kan ilaçları var gebelikte kullanmak zorundayız zaten 😚
Ozlem29 Ne güzel anlatmışsın canım bende çok kaygılanıyorum ama inşallah evlâdım olunca geçer bu hislerim tebrik ederim bu arada Allah yar ve yardımcımız olsun
Badevehande Ozlem29 gebelikte ilaç kullanmıyor musunuz bende ömrümde kullanmadım ama günde 3 tane içiyorum mecburen