Birnehirbirdeniz Handeee7997 bana hiç rahat yok bebek olunca hastaneden gelince dinlenip yatağa bile giremicem gibi gözüküyor 😕
Busranur Sevdam merhaba biz de 37+5 iz. Benim de karın sertleşmelerim cok fazla olmaya başladı. Oynadikca da aşağı bölgemde asiri bir baskı hissediyorum. Migde yanmalarim gecti galiba iyice asagiya indi. Surekli dogsa diye bekliyorm artk 😊 insallah saglikla gelir bebeklerimiz. Artık zorluyi baya insanı çünkü agrilar uykusuzluklar vsm
BuseYcel Busranur cnm bende 37+5 teyim bendede baskı çok arttı karın sertleşmelerimde arttı. Bide gece lavaboya kalkmak var 😸🙈
Busranur Birnehirbirdeniz genelde bebekler öyle cikiyor ultrasonda ama sizin adet tarihinizle baslayan hafta önemli onu takip etmek gerekiyor diye biliyorum ben. Cunku bebegin basina gore kilosuna boyuna gelisimine gore 4 5 tane farkli hafta ve gün degerleri cikiyor hep.
Birnehirbirdeniz Busranur canım son adet tarihim 23 haziran normalde 36 hafta 2 Günlüğüm geçen persembe gttm hastaneye daha 36ya bir gün vardı 37 hafta gözüküyor dedi kilosu boyu gelişimi çok iyi
Annikko Handeee7997 bende 30. Haftaya gırdıgımden berı asırı halsızlık yorgunluk bıktım artık bu durumdann
Busranur Birnehirbirdeniz oyle çıkması iyi iste ne güzel canım masallah. Ama dogumun tarihi olarak sen gene digerinden 23 haziran haftana göre takip et bence sonra iyice sabirsizlanirsn 😊 eger bide ozele gidiyosan haftan geldi vs diye de sezeryana almaya calisabilirler
Cccgl Bizde 37+2 yiz. Sanki adet sancısı gibi bel ağrılarım oluyor ara ara. Normal doğum bekliyoruz. Bakalım ne zaman gelecek 😍
Tbrk Kizlar bu karin sertlesmesi dediginiz nasil oluyor? Bnde 36+3 haftaligim. Benimde bebegim bazen karnimin bi tarafini ittitiyor sertlesiyor orasi. 2,3 saniyelik geciyor sonra. Sanirim o bi yerini dayiyor?
Busranur Tbrk aynen bi yerlerini dayiyo gibi ama baya bi dayiyo yani karnin yirtilcak saniyosun o an cok fazla hareket edemiyo gibi oluyosun mesela ben o an dik duramiyorm çünkü iyice kasılıyo. Baslarda daha az ve daha kisaydi ama su an baya cok oluyor ve daha uzun sürüyor
Birnehirbirdeniz Busranur yok cnm benm normal kızımda da normaldi devlete gidiyorum zaten sismedi hiç bi yerim cok kiloda almadm o yüzden normal olur
Tbrk Busranur aynen karnim yamuluyor, ben dik durma ihtiyaci hissediyorum cunku kaburgama bisey skisiyomus gibi oluyor.
zlemAtAcar Handeee7997 Anneler sayfadan verdiğiniz herhangi bir siparişte sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Dilerseniz inceleyebilirisiniz🌸 gokyuzu_design_
vildanmert Birnehirbirdeniz benimde aynı sürekli yorgunluk ve uyku. Biraz zor uyuyorum ama bi yandan uyuyorum bi yandan kasik ağrısı bacak ağrısı uyuuduğundan da bişey anlamiyo insan 😑
Birnehirbirdeniz vildanmert aynen benm şükür bacak ağrım yok magnezyum kullanmıyor musun ayakların için
Busranur Birnehirbirdeniz insallah. Bizim de normal olur insallah oyle bekliyouz su an bakalm. Sizin kız mı erkek miydi