Cananemre Birnehirbirdeniz hmm.ee kontrol.olman lazım kızını birakcak kimse yokmu ihmal etme derim cunku bu haftalar önemli
Cananemre Birnehirbirdeniz Bende şimdi. Kontrolden geldim.bebeğim 3219 kg olmuş gayet iyi dedi nts şancim çıkmadı çatı muanesi oldum dedi hiç acilman yok senin büyük. İhtimal. Sezaryan olursun dedi ama ben istemiyorum. Sezaryan olmak ona canım skldi biraz haftaya bgne kontrol var yine 🙁
Tbrk Cananemre kac haftaliksin, belli olmaz ki yani o acilma olayi. Hemen sezeryana kayan doktorlardan mi seninkide?
ZeynepFatih Cananemre canım daha 36+5deymişsin şuan normal yada sezaryen buna karar veremez 40. Haftaya kadar süren var korkma
Birnehirbirdeniz Cananemre ben gidemedim cnm malesef ben senin yerinde olsam günümü beklerim sezer yan olmam sancilaninca suyun gelince olmazsa zaten sezer yana alırlar benm kizimda bana bebek iri normal.yapamazsn dedi ben günümü bekledm ve çatır çatır dogurdum
Betbet Handeee7997 36+4. Ya yarin ya da pazartesi mecburi sezeryan olacagim kizlar yarin belli olacak. Yuksek tansiyondan dolayi biraz erken ve sezeryan yapacagim. Normal dogumu o kadar cok istedim ki en basidan beri kurslara bile gittim nefes teknikleri ogrendim ama Allahim boyle nasip gordu
DiLanTunErcan Betbet bende de tansiyon var bende sezeryan olacağım 37 haftamda bebek için erken değil mi 37 hafta😚
Cananemre ZeynepFatih bende üzüldüm kendimi.normal doğuma hazirladim şancim falan hiç yok benim.şuanda daha moralim.bozuk.vallaha
Cananemre Ben bgn 36+5 deyim çatı muanesindeki ebe öyle dedi doktor haftaya birdaha bakalım. Dedi daha şancim falan yok ben sanciyla acilmiyormu yanlış mı biliyorum benim ilk gebeligim
Tbrk Cananemre iyide yani dogumdan haftalar once baslamaz ki acilma falan yane. Bnce o doktor normal dogumdan kacan doktor
Cananemre Cananemre Benimde hiç yok anlamadım. Birsey vallah hicbirsey 🙁 doğum. Basladiginda acilma olmuyormu
ZeynepFatih Cananemre canım bende 37+1 im benimde sancılarım Yok şuan ama ne zaman olacağı belli olmaz ki normal Doğum sonuçta doktorunuz kolaya kaçmış biraz herhalde kendini korkutma daha 3 haftan var 40. Haftaya kadar beklemek zorunda eğer ki hala birşey yoksa öyle plan yapılması gerekiyor moralini bozma sen
ZeynepFatih Tbrk Ara ara yalancı sancılar oluyor canım nst de sancım Yok hala minnoşum 2940 dı salı günü kanama veya suyun gelirse Bebek hareketlerinde azalma olursa gel dedi. Senin nasıl gidiyor siz kaç kilo oldunuz sancılar var mı 😊
Cananemre ZeynepFatih canım benimde hiç şancim yok doktor Herân olabilir dedi 36+5 deyim.bende bebeğim. Çok. Hareketli.zaten durumu iyi.çok. şükür beklicez bakalım. Zaman ne gösterçek bize ; )
Tbrk ZeynepFatih benim hic birseyim yok ya ne sancim ne agrim, 34 te nst cekilmistim cikmadi. 37+3 olduk. Dun gittim bende. 2900du. Doktor dogurcam moduna sokma kendini dedi, kendisi gelmezse 42 ye kadar yolu var dedi. Suanlik gelecegi yok gibi
ZeynepFatih Tbrk vallahi bizimkinin de öyle gelmeye pek niyeti Yok gibi yerleri rahat herhalde kıpır kıpır MaşaAllah 😁 hiç ummadığımız bir anda gelecekler sanırım ama günler geçmek bilmiyor 🤷♀️ Korku heyecan hepsi birbirine karıştı 😳
ZeynepFatih Cananemre hissetmeyede bilirsin canım açılmanı bazı kadınların sancısı olmadan açılması oluyor dikkat et o yüzden, çok şükür bizimki de kıpır kıpır MaşaAllah 😍 Rabbim hayırlısını versin vakitlerinde gelsinler 🤗
Tbrk Cananemre takma sen kafana hic. Uzulme bosuna. Geliyormuymus normal doguma gece vs. Gorusmusmuydun hic