BirglKaytanSolmaz Merhabalar kızlar, ıstanbul avrupa yakasında uygun hastane ve doktor onerır mısınız lutfen.
Melegimveben BirglKaytanSolmaz canım bende şişli etfale gidiyordum arzu hanım çok iyi bir doktor ama randevu bulamıyorum bazen kağıthane devlete gittim ali ünsal doktorum çok iyi onu beğendim ama hala arayıştayım kağıthane devlette yine nilay hanıma gittim ali bey izinde diye çok soğuk sert bi kadın önermem çarşamba günüde beykoza gidecem 🤷🏼♀️ ilk aylar devlette sonra özele gitmeyi düşünüyorum ben özel olarakta amerikan hastanesini önerdiler şişlide önder beye gitmeyi düşünüyorum
SevgiiOA BirglKaytanSolmaz Avrasya Hastanesi , Başarının az aşağısında. Dr. Atilla Okur 👍 tavsiye ederim canım.
BirglKaytanSolmaz Merhabalar🤟 Eyupte oturuyorum, küçükköy başarı hastanesını önerdiler, doktor ıyı bırıne benzıyordu ama hastane çok pahalı geldı. Test vermıiş doktor 430 tl dedıler. 🙀
Esrglr BirglKaytanSolmaz ben de eyüpte oturuyorum. Küçükköy duygu hastahanesins gidiyorum. Gayet memnunum ☺
Didemalkanendik seyma6153 canm ben kanuninin ek binası var beylikdüzünde burak bey var ona gidiyorum çok memnunum hastane de sessiz sakin
BirglKaytanSolmaz [bilinmeyen] recetede rutın gebelik testlerı yazıyor ve 10 kalem test var en aZ. Aclık kan sekerı hatırladıgım bı tanesı mesela. Şişli uzak olmaz aslında gelebılırım. Bırde testlerı devlette yaptırmam ıçın randevu almam gerekmıyor mu? Ne zaman arasam dolu hepsı
NaimeYilmaz BirglKaytanSolmaz tabiki. Gebe polklnıgnden randevu alman lazım ama o kdrda zor bişey degl ben şuana kdr sadece detaylı ultrasona pRa verdm sağlık ocaklarıda bi çok testı yapıor
Firdevssaim Testleri saglik ocaginda yaptir canim bende ozele gidiyrm ama benm doktorum saglik ocaginda yaptr dedi
Canangnr Didemalkanendik Bende bir kez kendisine gitmiştim ilk gebelik testlerimizi yaptırmak için bi daha gitmedik
Didemalkanendik Demir canm ya ben istanbullu değilim açıkcası açık adres veremem 😔😔eşimle gidiyoruz hep beylikdüzünde sadece onu biliyorum
1987gokce Melegimveben amerikan Hastanesine mi gideceksiniz? Özel sigortaniz mi var bende Şişli 'de oturuyorum Bağcılara kadar hastane baktım bir türlü içime sinmiyor. Valla tüm hastane tavsiyelerini tek tek okudum 😣😳
Melegimveben 1987gokce inan benimde içime sinmedi birsürü hastane araştırdım canım özel sigortam yok muayene ücreti 90-120 tl dediler önder beyi çok önerdiler ama. aynen hastane şikayetlerine bakıyorum doğum sırasında milletin başına neler neler gelmiş o yüzden güvenemedim nisa hastanesine gidcektim ondada şikayet görünce amerikan hastanesine karar verdim