Aylaeslem Bugüne kadar devlet hastanesine gidiyordum yarından itibaren özel hastaneye başlıyorum fakat aklıma takılan şu son adet tarihimi 10 gün erken söylesem söylediğim sat’a göre mi Doğum yaparım bebeğim iri bebekmiş🙄
Serpilsaltikalp Aylaeslem son adet tarihini söylemesen de bebeğin durumuna göre Doğum yapacaksın. Neden yanlış bilgi vermeyi tercih ediyorsun ki 🙄
Deletedmom124 Aylaeslem erken söyleme sebebiniz neden ? Siz ne zaman adet oldu iseniz o tarihi söyleyin lütfen adet tarihiniz tahmini doğumu belirliyor bebeğin durumuna bağlı erken doğum olup olmaması doktor karar verir buna
Fasulyeveannesiii Aylaeslem sen sezeryan mı düşünüyorsun bence böyle söyleme şuan iri olabilir ama daha sonra belki yavaşlar gelişimi normal doğum yapacaksan da böyle bişey söyleme bence
Deletedmom139 Aylaeslem ultastyonda hangi haftaya uyumluysa odur dogum tarihi istersen 5 hafta büyük şöyle karsindaki doktor.
medine_ Aylaeslem bence doğru olanı söyleyin benim bebeğim de iri bebekti önden gidiyordu yarın 39 olcaz ve artık haftasıyla uyumlu hale geldi
Minikkuzuma Sakım böyle birşey yapma bu sefer bebekte anarmollik olduğunu zannedip seni erken doğuma alırlar neyse onu söyle
Aylaeslem Yanlış anlamayın beni erken Doğum veya sezeryan deil düşüncem çok sıkıntılı bir işte çalışıyorum devletteki doktorum rapor vermiyor malesef ne yaptıysam alamadım yani aile hekimide berbat... özel hastanedeki doktor daha çabuk rapor veriyormuş şuan 29+2 hamileyim buna göre devlette Doğum yapıcam rapor almak için özele gidiyorum özele gidincede sat 16 Mart deilde 6 Mart diyicem 1 hafta rapor alıcam sonra 32 hafta çalışamaz raporu alıcam kafam çok karışık arkadaşlar ben yapsam bilemiyorum biraz karışık oldu kusura bakmayın