Mervesnck Kizlar aglamak uzereyim artik 32 haftalik hamileyim gobek deligimin kendisi ve cevresi karincalaniyor okdr kotu kasiniyorki dayanayamiyorum bir caresi varmi 😭😭😭
Nehirkaya25 Mervesnck gobegin catliyo kuzum once bi temiz yika sonra bebeyagi yada zeytinyağıyla nemlendir varsa hundistan cevizi yagida olur
Nezihanes Mervesnck benimde denemediği ürün kalmadı en iyisi Hindistan cevizi yağı bimden almıştım 17 TL falandı ki o kadar ucuk fiyatlarla aldığım ürünler hiçbi faydası yok
Hamilebiranne Mervesnck ahhhh 4-5 gecedir kaşıntıdan ne cekiyorum bir Allah bir ben bilirim göbeğim çatladı çatladı kabardı canım çıkıyor kaşımaktan kaşımadan duramıyorum kaşıdıkça kaşıyasın geliyor kabarttım bi çare bulamadım ben bulamadımmmmm 😭😭😭
Sinemksk Smyye0303 kolonya niye sürsünki🙄 Mervesnck canm göbeğin geriliyor uygun bi nemlendirici krem veya losyon varsa sür geçer bepanthol sensiderm al geçmezse
Mervesnck Nehirkaya25 hep yapiyorum aslinda hergun krem yaglari suruyorum ama W gundur kasinti vardi suan zirve yasiyorum deliricem 😟
Smyye0303 Nehirkaya25 öyle ama geçmiyor işte biraz bi süre kasımasın normal olursa karnını azcık sürse birazcık yanmaz acıtacak şekilde kaşımazsa kendini🤔 çatlıyor ve kan dolaşımı arttığı iÇin böyle hergün yaglaması lazım yada duş alması lazım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Smyye0303 Nehirkaya25 benimde bacaklarım omuzlarım çok kaşınıyordu baya rahat etmek için mecbur biraz da olsa iyi gelmişti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
isimsizbebek Mervesnck ben 20 hattayım bir kaşındı mı daha da durmuyor bebek yağı sürüyorum geçiyor. Çünkü kaşınırken kuru olduğunu görüyorum pullanıyor sanki. Bence sürekli nemli tutun zarar gelmez
Sghslove Mervesnck bir doktoruna bildir canım hamilelikte olabiliyor bende de olmuştu ama doktorum bi kan değerlerimi görmek istedi
Misskokulumm Mervesnck doktoruna sor canm bebek büyüdükçe baskı yapiyo ondan kaynaklı olabilir çok geçmiş olsun ♥️
Paganfront Mervesnck bebe yağıyla dairesel masaj yapınız iyi gelecektir, bir de yalnız değilsiniz; bilin istedim 😊
Nehirkaya25 Mervesnck kasima el degdikce azar gecmis olsun bi doktoruna sor istersen yada acile gitsen bakmazlar mi
Mervesnck Smyye0303 simdi onu yaptim hic fayda etmedi koca bir firca alip karnimi deli gibi kasimak istiyorum resmen suan 😢