Delal123 Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 3 saatlim yolculuk sakıncalı ailemin yanına çok gitmeyi istiyorum ama korkuyorum da
azizeguneyy Delal123 kız ben 35. haftadayım otobüsle şurdan şuraya gidemiyorum rahatsız oluyorumama kişiden kişiye göre değişebilir ben olsam gitmem. hem hamilesin senin değil onların gelmesi lazım kuzum :/
Pinars Delal123 36 . Haftadayım ve dün 10 saatlik yolculuk yaptım hiç bi problem yaşamadım çok şükür 👌🏽
Alisalpa Delal123 mola vere vere gidebilirsen git.. ben 32 haftalığım ama cesaret edemiyorum bunalıyorum hemen
Elifgul90 Delal123 bende o haftalarda gittim canım 5 saatlik yola özel arabaysa rahat oluyor yani ben cok faZla sorun yaşamadım sonrasındada dinlenmeden baya gezmiştim
Delal123 azizeguneyy ya ailemiz gelirse çocuğun yatağını falan getiremezler biz girsek arabamızla gidecez ce baya da eşya getirecez ondan girmek istiyorum
Delal123 Pinars ben dün 30 km bi yolculuk yaptım biraz rahatsız oldum ama o anlık mı oldu bilemiyorum. Yoksa rahatım Allaha şükür
Pinars Delal123 yinede doktorunuza danışın isterseniz sonuçta her hamile bir olmuyor sağlığınız ve bebeğiniz herşeyden önemli
Selufkaa Delal123 canım o zaman sıkıntı olmaz saatte bir gerekirse mola verin ama bir doktoruna da danış 🌸
Betzm Delal123 benimde annemler öyle uzakta gittim dinlene dinlene arada in yürü arkana yastık koy bişeycik olmaz
defne55 Delal123 valla bende 34 haftadayım hastane kontrölüne bile giderken atla karayı seçiyorum canım çok rahatsız oluyorum 😑 ama tabi kişiden kişiye değişir eğer rahatsız olmam diyorsan git herhangi bi sorun olmaz