bayanturkolog Merhabalar hanımlar. Doğum çantasında olmazsa olmaz dediklerinizi merak ediyorum. Hem bebek hem de anne için tabi ki ☺️
Badevehande Henüz yaşamadım ama çantamı hazırladım bence depend büyük rahatlık olacagına inanıyorum bide genelde baş ve vücut havlusu koymayı unutuyorlar çok lazım olabilir açılma olsun diye sıcak duş aldırıyorlar çünkü
Ebrtuna Kesınlıkle boydan gecelık ben uc tane koydum ucınde kullandıö sezeryan oldum kanama oluyor o yüzden pijama yerıne gecelık co rahattı depend sart bebek ıcın cıt cıtlı zıbın .birde emzirme yastgını tavsiye ederım bi arkadaşım cantana kou demstı ama koymamstım bebek dgdgnda ufacık zaten birde sezaryen oldgö ıcın zor oldu emzirme yastgyla sabıt tutabldö hem benel rahat emdı hemde benım dıkıslerım acımadı tavsye ederım iki aylıgız hala kullanıyrm
bayanturkolog Ebrtuna geçen gün alışverişe çıktıgımda emzirme yastıklarına baya ilgi olduğunu gördüm bana gereksiz gelmişti. Sizin dediğiniz şuanda beni aydınlattı. Sezeryan gibibir durumda gerçekten işe yarar