YelizY 5 haftalık hamileyim. Yüzüstü yatmayı çook seviyorum ama bu göğüs ağrılarım beni öldürecek. Ne zaman geçer göğüslerdeki sızı ve ağrı 😓
senemkaraa YelizY canım ben 4 aylık olana kadar yaz ustu yattım hep cokta seviyorum baska turlu yatamıyorum suan 6aylık oldum kollarım tutmuyor ustune yatmaktan 😒
Ozgecaann YelizY 12. Haftamda azaldı benim ama şimdide göbüşten bebek baskı görcek diye yatamıyorum 🤰🏽
NaimeYilmaz YelizY ağrın gectıgınde zaten yatmanın sakıncalı olucagı zamana gelıceksn şimdiden alısmakta fayda var bence
anneyimben12 YelizY allahımmmm deliler gibi döne döne yatmayı yüz üstü yatıp yüzümde yastık iyi çıkmasını özledimmmm ve daha çok var özlemimi gidermeye ağlamak istiyorum sayın hamileler 29. Haftadan selamlar 😂😂😂😂
Firdevssaim Ilk haftalarda oluyor canim ama sonralari geciyor.bende suan 14 haftaligim gecti cok sukur bende
YelizY senemkaraa uff ben napıcam bilmiyorum. Hiçte sırtüstü falan yatamam 🤭 sanırım benim için çok zor olucak.
Ilknur911 YelizY Zaten uyuyamayacaksın ki canım ben rahat uykuyu unuttum valla 31. Haftamdayım ne sağa ne sola yatamıyorum
ElifGunesaltn Bende yüzüstü yatan bir insan olarak mide bulantımdan sonra en büyük problemim bu 😞 İnşAllah yakın zamanda hafifler ne diyelim 🤦🏻♀️
YelizY ElifGunesaltn ay inşallah ya. Ben şuan yatamadım ve oturur vaziyetteyim. Birde hamilelikten sonra vücudum bi türlü rahat edemiyo uykuya geçemiyorum 😑
ElifGunesaltn YelizY Bacak ağrısıda oluyor arada bir, bakalım ilerleyen zamanlara göre sanırım bunlar yatmak için iyi günlerimiz 🤰🏻😄
Ipekokanliya YelizY 30 haftadır yüz üstü yatmaya hasret kaldimmmm çok kötü durum dimi 🙂))) bide ilerleyen haftalarda sırt üstü de yatilmiyo miğde bulantısı nefes sıkışması🙂))) ah ah neler çekiyoruz evlatlar icin