fundaguner iyi akşamlar herkese, öncelikle Allah herkesin evladına ve kendisine sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin 💜 belki farkeden bilen vardır benim şafak 4😂 Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde sezaryen doğum yapacağım. acaba benim gibi orada doğum yapmış ve tecrübelerini aktarabilecek tatlış anneler var mı? eksi ve artı yönleri hakkında bilgi verebilir misiniz? spinal sezaryenin akıbeti nedir? teşekkür ederim inşallah boş dönmem bu posttan💜
Cemree fundaguner ben hem özelde hem orada kontrole gidiyorum Metin Kaba diye bir doktor var elinizde olursa onun doğum yaptırmasını isteyşn gerçekten işinde çok iyi. Ben de sayesinde özelde doğum yapmaktan vazgeçtim
El_mu 3-5 sene önce yapanlar vardı ama ben kepez devleti öneririm bende orda doğuracağım 15 günüm var
fundaguner El_mu kepez devlette görümcemin kızı doğum yaptı sizi üzmek istemem doktorla mahkemelik oldular :( o yüzden orada yapmayı ve muayene olmayı bile düşünmedim
El_mu fundaguner Aaa üzüldüm acil doktoru mu kendi doktoru mu? Ben çok memnunum doktorumdan. Kimdi bu arada doktoru?
fundaguner El_mu acil doktoru diye hatırlıyorum doğum esnasında çok kaba davranmislar görümcemin kizi da hayvan gibi davranıyorsunuz canım acıyor demiş doktor Beyaz kod ile davacı olmuş bana hayvan dedi diye
El_mu fundaguner Canım doktorun adını öğrenir misin benim için. Ayrıyetten cok özür dilerim ama bir bok yapamaz o doktor bozuntusu eşek gıbıde hastasına ıyı ve kıbar davranmak zorunda mahkemede onu haklı bulmayacaktır.
Cemree fundaguner yok ben daha doğum yapmadım ama serklajımı o yaptı şu an da takiplerimi yapıyor. Birçok arkadaşım doğum yaptı aslında sezeryanla bi sıkıntılarını duymadım
El_mu fundaguner Ha erkekse sorun yok ben bayan doktor olmazsa nobetcı zaten yapmam orda. Yınede teşekkür ederim