Iimran Herkes yorumuma tam tersi yazmış ama mavi daha baskın araştırabilirsiniz 😊 ayrıca benim babamın tarafı esmer annemin tarafı renkli gözlü bulgaristanlı olduğumuz için ve biz çocuklarıda renkli gözlüyüz şuan benim eşimin tarafıda hep esmer benim sarışın buraya doğumdan sonra sırf göz rengini yazmak için giricem büyük ihtimalle benim gibi yeşil olucak 🌸👁
Aysegulll94 Iimran yaaa hadi bakalımm bende merak içindeyim sırf göz rengi için bu posta girip yazcm zaten doğurcam bugunlurde😁☺️
rukiye-02 Aysegulll94 canım çocuğun göz rengi 40 ı çıktıktan sonra tam oturuyor derler ama bilmiyorum bakalım ne olacak 🤭
Aysegulll94 Iimran evet ama bazı bebeklern gözleri 1 aylıkkende netleşebiliyormuş mesela masmavi gozler yada kahverengi bakalımm artık😁
Sedef-345 Aysegulll94 eşim maviş ben kahverengi gözlüyüm. Eşimin babası Mavi gözlü . Benim ailemde renkli gözlü yok. Bebeğimiz 3 aylık kahverengi gözlüyüz 🙄
Aysegulll94 Sedef-345 hadi ya bizimki gibi ama bn eşimin annesi abisi mavişler bnmde dedem ve ablam bakalım artık nasip😁☺️
Hulyarsln Aysegulll94 benim mavi eşimin kahverengi oğlumun ela oldu şimdi bir kızım var iki aylık mavi gibi değişebilir tabi 😊göz rengi çekinik gen ile alakalı sizin sülalede renkli göz varsa olma şansı yükselir yoksa %50 %50👋
Aysegulll94 Hulyarsln ne guzel maşallah darısı bize ☺️ Evet bnm dedem ve ablamda renkli gözlü kendi ailemdede var yani bakalım artık saglıklı olsunlarda☺️