Aysegulll94 Gamzee21 Enazndan ailede varmış ya belki dedeye çeker nasip olursa☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah💕
Aysegulll94 EbruCnr hahah ne guzel ya işte olunca oluyormuş nasip gerçekten ☺️ Kesinlikle ailede bir kişide bile varsa ona çekme ihtimali düşükde olsa oluyormuş😁
EbruCnr Aysegulll94 aynen öyle şansımıza oldu. Şimdi 2. Hamileliğim ama bu sefer ihtimal vermiyorum 😃
Aysegulll94 Cansinsen_ hahah cidden olunca oluyo olmayıncada olmuyormuş ya kısmet nasip bende merak ettim ikinciyi saglıkla gelsin gelince bizede haber ver😁😍
Aysegulll94 Esarikay hahah hesaplaman için Teşekkürler ☺️ İnşallahh eşiminki baskın çıkar ya saglıkla gelsin de 😁☺️
Aysegulll94 Semre42 ne guzel maşallah☺️ Eşim tam sarı değil sakalları saçı falan turuncumsu kumral yani gozleri masmavi☺️ Bakalımm artık nasip neyse o olsun☺️
baby10 Aysegulll94 ben hesapladım bile fenciyimm ... babam kahverengi gözlü benim annem yeşil gözlü ben yeşil göz tasiyiciyim ...eşim mavi gözlü...kahverengi göz en baskını sonra mavi göz baskın sonrada yeşil göze bu şekilde hesaplandığımda %50 kahverengi %50 mavi gozlu bebekleeim olacak bakalim oglum hangi renk dogacak 🤩 https://eksiup.com/p/56246024rwhu
Aysegulll94 baby10 hahah ne guzel hesaplamışsın yaa hadi bakalımm çok merak ettim saglıkla gelsnler inşallah ben post açarım doğunca sende yaz olurmu doğduğunda merak ettim😁☺️
H1z2a3 Aysegulll94 annem babam ela gözlü ben mavi gözlüyüm eşim kahve bir kızım mavi bir kızım kahve 😊 ailede varsa çeker inşallah 😊
Aysegulll94 H1z2a3 H1z2a3 yaa maşallah ikinizdende birer tane olmuş 😁☺️ Ailede çok bakalım kısmet artık☺️