Kizkalesi Nursnr1 fakir ailelerin çocukları grri zekalı mı doğuyor ozaman, zeka da genetik sen içini ferah tut alması gerekenleri takviye alıyorsun zaten yoğurt süt peynir yumurta tüket
Lindam Nursnr1 Canım iştahın açılacak bekle acele etme direk takviye ilaca başlama. İlk haftalar hatta ilk üç ay zaten iştahsızlık oluyor. Bende yiyemedim ta ki 6 yılık olunca başladım yemeye
Kayraruzgar Nursnr1 en iyisi yumuşak kapsül omegaların birinden al tatları kötü değil öyle ama koklama sakın☺
Sema12 Nursnr1 bend yiyemiorm cnm sorun etmiorm ama yapcak bisi yok omega3 witamn ilaclari kullaniorm
Nursnr1 Sema12 ben daha kullanmıyorum hani beyin gelişimi için aşırı önemli ya inş ilaçla yerine getiririz gelişimini
Kayraruzgar Nursnr1 evet sen söyle önerir doktorun bnm doktorum istediğin markayı al yeterki kullan dedi ☺
Sema12 Nursnr1 iNSALLAAAHHHH canmm cewizi yne iyi kotu gnd 3 adet atiorm agzima ama balik ben sewmiorm kndimid zorlamiorm acikcasi daha da tiksinirim diye
Edaaturunc Nursnr1 canım hergün kahvaltıda bir Veya 2 tam ceviz yesen dahi faydası çok diyolar. Kahvaltıda başka şeyler yerken cevizide arada ağzına at hiç anlamazsın bile ben öyle yapıyorum.