Htcn Selam kizlar iyi akşamlar. Benim göz rengim kahverengi eşimin ise yeşil . Çocuğumun gözü renkli olsun istiyorum yani tabi önce sağlıklı doğsun da o çok önemli değil sadece içimden öyle geçiyor bizim gibi olup renkli olan var mı burada 🤭 merakla bekliyorummm
azizeguneyy Htcn asker yeşili olabilir belki gözleri. benimde eşimin gözleri yeşil ve sakalları turuncumsu çıkıyor eşimin kızımız nasıl olacak çok merak ediyorumm
Aslgly Htcn ayyy bende çok merak ediyorum ya eşimin gözleri ela benim mavii. ikimizden birine çeksin de :D mesela benim annemin gözleri kahreverengi babamın ela ama ben mavi olmuşum :D
Emin_e Htcn yesil goz cekinik gen, ama sizin genlerinizde yani ailenizde varsa biraz daha ihtimali artar, yine de en yüksek ihtimal kahverengi ama belli olmaz :)
Nihalcakmak58 Htcn esimin gozleri bildigin yemyesil benimkilerde koyu kahve kizimin 11 aya kadar gozleri ayni babasiydi simdi koyulasti ela oldu yani nasil diyim evde, kapali ortamlarda sutlu kahve gibi acik disarda guneste yesile calio rengi😍
Demirleblebi Htcn bizde de tam tersi durum var. Ben yeşil gözlü eşim kahverengi gözlü. Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. kaşı gözü tıpkı babası gibi o yüzden çok umudum yok ama kızımın inşallah gözleri bana çeker.
Emin_e Htcn ben fen bilgisi ogretmeniyim genetik olarak boyle ama ihtimal sonucta dusuk de olsa ortaya cikabilir :) benim de esimle durum ayni:)
haklisinesracim Benim de 18 günlük kızım var eşim yeşil gözlü ben kahve bebeğimiz şu an yeşil mavi gibi ama gerçek rengi ne zaman netleşir bilemem
espalp Htcn bizim de durum aynı eşimin gözlerinin yeşilini alsın çok istiyorum. Şu an değişik bi gri oğlumun gözleri. Bakalım hangi renge dönecek🤷♀️
eda33 Benim gözlerim ela eşimin gözleri kahverengi ben diyorum ki ya bana çeksin gözleri ya da görümceme masmavi gözleri var onun 😍 Ama inatla ben babamın oğluyum diyipte kahverengi gözlü olursa bilemem 😁
Mucizebebegim3 Htcn Ay benxede ayni durum var esim sarisin renkli gozlu turuncu sakalli ben esmer bugday tenliyim karakas kahvrengi gozluyum bakalm bebisim nasil oluccakk.Benmi baskin olucam esimmi yoksaaa melezmi🥰
_Kubraa53 Htcn Bende cok merak ediyorum ya. Hangi renk olucak acaba diye. Bizimde eşimin gözleri mavi benim ki kahverengi 😀 bakalım görücez hangimizn geni daha agır basıcak 😀
Nurcan6148 Htcn Benimde gozlerim yesil esimin kahverengi oglumun masmavi😁Bakalim kizim in nasil olacak.Tabi bizim ikimizinde baba taraflarimiz sarsiin ve mavi gozlu.